Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse Rektör Arıbaş’ı ziyaret etti

Aksaray Baro Başkanı Ferit

Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Baro Başkanı Köse, yaptığı ziyaret sırasında Rektör Arıbaş’a yeni görevinde başarılar dilerken, öğrencilerin eğitim öğretim sürecini destekleyecek konular hakkında da fikir alışverişinde bulundular. Ziyaret sırasında öğrencilerin rutin derslerin ötesinde yeni ilgi alanlarına yönlendirilmeleri, kendilerini geliştirebilmeleri, derinlik kazanabilmeleri ve yetkin bireyler olabilmeleri için sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler organize edileceğini söyleyen Rektör Arıbaş, bu konuda şehrin farklı dinamikleriyle ahenk içinde çalışacaklarını vurguladı. Bu konu kapsamında Aksaray Barosu ile de el birliği içinde olacaklarını ifade eden Prof. Arıbaş, “Paydaşlarımızın kurumsal birikimleri öğrencilerimiz açısından çok kıymetli. Gelişime dair her çalışmayı kıymetli buluyoruz” sözlerini kullandı.

Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse de ortak çalışmalar için atılması gereken her adıma katkı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Haber: Ağustos Gerçe