Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray araç muayene istasyonu kaliteli hizmet veriyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaşım Hizmetleri tarafından trafikte seyreden araçların trafik kurallarına uygun olup olmadığının tespit edildiği Aksaray araç muayene istasyonunda günlük beş yüzün üzerinde hafif ve yüz civarında da ağır vasıta araçlarının muayene edildiği belirtildi.

Yetkililer araçlarının trafikte daha sağlıklı seyir etmesi ve araç sürücüleri ile araçta bulunan yolcu ve malzemelerin daha sağlıklı taşınması için araçların zamanında muayene ettirilmesinin de önemine değinildi.

Aksaray araç muayene istasyonunda araçlarını muayene ettirmek isteyen sürücüler önceden randevu alarak zaman kaybının olmadığını belirten yetkililer, TÜVTÜRK ailesi olarak var güçleriyle çalıştıklarını, istasyonun araç muayene hizmetini daha kolay ve hızlı hale getireceğini söylediler.

Sabit araç muayene istasyonu ile birlikte seyyar, motosiklet ve traktör muayene istasyonu ile araç muayene hizmeti veriliyor. Aksaray araç muayene istasyonunda hizmet standartlarında hizmet verilmekte. Ülkemizde kamu özel sektör işbirliğinin en güzel örneği olan araç muayene istasyonları, trafik güvenliğinin arttırılması, teknik açıdan doğan kazaların azaltılması, personel, piyasada yapılan onarımların disipline edilmesi, muayene edilen araçların sayısının arttırılması ve Avrupa Birliği normlarında araç muayenesi yapılması kazanımlarını sağlandığı belirtildi.

Haber: Ağustos Gerçe