Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Amatör’de play of heyecanı yaşanıyor; yarı finale adını yazdıran iki takım belli oldu, işte o ilk takım!

Aksaray amatör küme şampiyonu 2024 -2025 futbol sezonunda Aksaray’ı bölgesel amatör ligde temsil edecek.

Aksaray amatör küme şampiyonu

Aksaray Amatör Küme Playofflarında heyecan başladı

Aksaray amatör küme playoff müsabakalarının ilk gününde çeyrek final heyecanı yaşandı. Geçen yılın şampiyonu Ekecik Spor, Osmanlıspor karşısında gösterdiği performansla adını yarı finale yazdırdı. Ekecik Spor, her iki yarıda bulduğu gollerle rakibi Osmanlısporu 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Diğer çeyrek final mücadelesinde ise Ortaköyspor ile Eskil Tuzgölspor karşı karşıya geldi. 5-1’lik skorla sahadan galip ayrılan takım Ortaköyspor oldu ve yarı finale adını yazdıran takım olurken, Ortaköysporun gollerini Hazar Toprak (2), Celal Alataş, Cemil Karakum,Süleyman Doğan attılar.
Çeyrek finalin ikinci gününde ise 5 Mayıs 2024 Pazar günü Dağılgan bir numaralı sentetik sahada saat 13’de Ihlara Vadisi Spor ile Anadolu Gençler Spor takımları, ardından Osmanlı 1453 Spor ile Akhisar Spor takımları saat 16’da karşı karşıya gelecek.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakalarda yarı finale yükselen takımlar, finale çıkmak için mücadele edecekler. Ekecik Spor ve Ortaköyspor, yarı finale adını yazdıran ilk iki takım oldu. Pazar günü galip gelen takımlarla karşılaşacaklar.

Heyecan dolu mücadelelerin devamını merakla bekliyoruz.

 

 

Aksaray’da, kırmızı ışıkta bekleyen iki
Sıradaki Haber Aksaray’da Ani Fren 5 Kişiyi Yaraladı!