Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Amatör Kümede Şampiyon Kim Olacak?

Aksaray 1. Amatör Küme’de

Aksaray 1. Amatör Küme’de şampiyon belli oluyor. A ve B grubunun liderleri play-off çeyrek ve yarı final müsabakalarında rakiplerini mağlup ederek finale kadar yükseldi. Final karşılaşması 19 Mayıs Pazar günü Dağılgan Stadyumu’nda Saat 15.00’de oynanacak. Karşılaşmayı kazanan takım Aksaray’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil etme hakkı kazanacak. Aksaray 1. Amatör Küme’de yarı final müsabakalarının tamamlanması ile finale çıkan takımlar belli oldu. Yarı final karşılaşmasında Osmanlı 1453spor rakibi Ortaköyspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-o mağlup ederek ilk finalist oldu.
Yarı Final ikinci karşılaşmasında Ekecikspor ile Ihlaraspor karşı karşıya geldi Dağılgan 1 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı 2-1 kazanan Ihlaraspor finalde Osmanlı 1453spor’un rakibi oldu.

Aksaray 1. Amatör Küme A Grubu’nda oynadığı 14 karşılaşmada 13 galibiyet ve bir beraberlik alan rakip fileleri 62 kez havalandıran ve kalesinde sadece 2 gol gören ve ligi namağlup 40 puanla lider tamamlayan Osmanlı 1453spor, adını ya play-off’lara yazdırdı.
Play-off çeyrek finalinde Akhisarspor’u 4-1 mağlup eden Osmanlı 1453spor yarı finalde de Ortaköyspor engelini 3 golle aşarak adını finallere yazdırdı. Finalde B Grubu’nu lider tamamlayan Ihlaraspor ile Bölgesel Amatör ligde Aksaray’ı temsil etmek için sahaya çıkacak.
Aksaray 1. Amatör Küme B Grubu’nu lider tamamlayarak adını play-off’lara yazdıran Ihlaraspor, B Grubu’nda oynadığı 12 müsabakada 8 galibiyet iki beraberlik ve iki mağlubiyet ile 30 puan toplayan Ihlaraspor ligi lider tamamladı. Ihlaraspor 12 maçta rakip fileleri 32 kez gol sevinci yaşarken kendi kalesinde 12 gol gördü. Grubunu lider tamamlayan Ihlaraspor play-off çeyrek finalinde Anadolu Gençler takımını 2-1 mağlup ederek yarı finale kaldı. Yarı final müsabakasında Ekecikspor’u Can Batman’ın kendi kalesine ve Muhammed Ateş’in golleri ile 2-1 mağlup eden Ihlaraspor finalde Osmanlı 1453spor ile eşleşti.
Final Karşılaşması Dağılgan Stadyumu’nda saat 15.00’de başlayacak.

Ağustos Gerçe