Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ak Parti teşkilatı bayramlaşma programı düzenledi

Aksaray AK Parti teşkilatı

Aksaray AK Parti teşkilatı bayramlaşma programı düzenledi.
Kurban Bayramı öncesi AK Parti İl Teşkilat binasında buluşan Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İl Başkanı Hamza Aktürk, teşkilat mensupları ve vatandaşlar ile bayramlaştı. Arife gününde düzenlenen Bayramlaşma töreninde bayramlarda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapılarak, bayram geleneğinin yaşatılması gerektiği söylendi. AK Partp Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Çok kıymetli gönüldaşlarım, dava arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Bayramlaşma çok kadim ve kıymetli bir geleneğimizdir. Dikkat edelim bu geleneğimiz kaybolmasın. Lütfen çocuklarınıza söyleyin, gerekirse hatır koyun bayramları yaşatalım. Bu geleneği kaybedersek bir daha bulamayız. Bayramda özellikle çocuklar nerde diye soruyorum bir kısmı tatilde oluyor. Bayram çok önemlidir. Bir arada olmaya özen gösterelim. Bayramlaşma bizim AK Parti geleneğimizdir. Bayramınız mübarek olsun. Çoluğunuza çocuğunuza, ailenize Cumhurbaşkanımızın iyi dileklerini götürün. Hepinize iyi bayramlar diliyorum.” dedi.
“SORU ÖNERGELERİNİ BAKANLIKLARDA YUMRUĞUMUZU MASAYA VURARAK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Konuşmasına seçim sürecine vurgu yaparak başlayan ve bu süreçte destek veren herkese teşekkür eden AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, “Çok yoğun bir süreç atlattık. Özellikle ben istifa ettikten iki üç hafta sonra bir deprem felaketi yaşadık. Bu depremde de bir çok teşkilat mensubumuz can siperhane çalıştılar ve çaba gösterdiler. Nisan 9’da milletvekili adaylarımız açıklandı. 4 adayımızla birlikte sahada müthiş bir uyum içerisinde gece gündüz çalıştık. Elimizden ne geliyorsa hem teşkilat mensuplarımız hem de vatandaşlarımızın gayretiyle yaptık. Allah nasip etti Aksaray’da AK Parti bayrağını dalgalandırdık ve 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden başkan yaptık. Ben emeği geçen annelerimize, ablalarımıza, kardeşlerimize, gençlerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Emek harcadılar Allah sizlerden razı olsun.” şeklinde konuştu. Meclis çalışmalarına başladıklarını da belirten Altınsoy, “Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu ve İl Başkanımız Hamza Aktürk ile birlikte birçok bakan ziyareti yaptık ve çok güzel kazanımlar elde ettik. Bayramdan sonra da devam edeceğiz belediye başkanlarımızdan içe başkanlarımızdan gelen talepler var onları değerlendirmeye devam edeceğiz. Biz iktidar milletvekilleri olarak soru önergesi vermiyoruz. Ama her zaman soru önergelerini bakanlıklarda yumruğumuzu masaya vurarak gerçekleştiriyoruz. Bu konuda bütün halkımızın anlayış içinde olmasını istirham ediyorum. Birçok kazanımlar elde ettik. Tekrar bayramınız mübarek olsun. Rabbim, sağlık sıhhat içerisinde tekrarına kavuştursun inşallah.” diyerek sözlerine son verdi.
“AKSARAY’DA, AK PARTİ’NİN BAYRAĞINI EN ÜSTTE DALGALANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Tüm teşkilat mensuplarına seçim sürecindeki çalışmaları için teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Bugün bayramlaşma töreni icra ediyoruz. Zaman hızlı geçiyoruz. Geçen bayram Kurban Bayramı’ndan önce ülkemizin Cumhurbaşkanını seçeceğiz demiştik. Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Gece gündüz demeden mahalle temsilcilerimize kadar teşkilatımızın tüm mensupları bayrağımızı dalgalandırmak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapmak için ellerinden gelen her şeyi vatandaşlarımızla birlikte yaptılar. Bundan sonra da Aksaray’da AK Parti’nin bayrağını en üstte dalgalandırmaya devam edeceğimizi tekrar belirtmek istiyorum. Herkesin bayramını tebrik ediyorum.” dedi.

“HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, “Hepinize 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerindeki destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En uç kadememiz olan mahalle başkanlarımızdan, üyelerimizden tutun da en üst kademelerimize kadar işini gücünü, çoluğunu çocuğunu bırakıp, gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’miz için koşturan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” diyerek tüm teşkilatın ve vatandaşların bayramını kutladı.
AK Parti’nin bayramlaşma programına, AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Avukat Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, 28 Dönem Milletvekili Adayları Sinan Özkan ve Sevinç Kasal ile teşkilat mensupları katıldı.

Haber Avni Kuru