Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Çocuklara karne hediyesiyle Erciyes Kayak Merkezi keyfi yaşattı

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukların sömestr tatilinde olmaları nedeniyle sosyal bir aktivite gerçekleştirmelerine fırsat oluşturdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerinde kalan çocuklara karne hediye olarak Erciyes kayak merkezine götürerek doyası eğlenme fırsatı yakaladı.

Eğitim öğretim yılının ara verilmesiyle birlikte öğrencilerin keyifli zaman geçirmelerine, sosyal aktivitelerde bulunmalarına katkı sunmak adın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar doyası kayak merkezinde karın keyfini çıkardı.

Karne hediyesi olarak Erciyes kayak merkezine giden çocuklar birbirinden eğlenceli aktivitelerle hem karın tadını çıkardı hem de talinin keyfine vardı.

Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklar, İl Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikle bir araya gelerek karne sevincini paylaştılar. Bu güzel gün, çocukların yüzlerindeki gülümsemelerle taçlandı. Tatilin ve karne hediyesinin tadını çıkaran çocuklar, güzel anılarla dolu bir gün geçirerek mutlu bir aile olduklarını bir kez daha hissettiler.

Haber: Fatma Altınok