Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetle İl Müdürü Aktürk’e ziyaret

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk’ü Türkiye Görme Engelliler Derneği ve Aksaray Bakış Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Muammer Acar ve yönetim kurulu üyeleri, Fikret Özkaya, Kiraz Nakal, Ahmet Ülgen ve Mehmet Ali Dinç makamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aktürk’ü ziyaret eden heyet Aksaray ilinde yürütülen projeler hakkında görüşme yaptı. Aksaray’da görme engelli vatandaşlara yönelik yapılan hizmetlere değinen heyet, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Aktürk ile görüşerek verilen hizmeti daha verimli hale getirmek amacıyla istişare etti.

Görme engelli vatandaşların aldıkları hizmetlerin yanı sıra eğitimleri ve bakımlarına yönelik değerlendirme yapan heyet, Aksaray’da görme engelli vatandaşlara verilen hizmetlerin herhangi bir engel tanımadığını vurguladı.

Görme engelli vatandaşların spor faaliyetlerinde bulunduğu Bakış Engelsiz Spor Kulübünde yapılan çalışmalara değinen heyet, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Aktürk’e görme engelli vatandaşların yaptığı spor aktiviteleri hakkında bilgi verdi.

Haber: Fatma Altınok