Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray 6. Kitap Günleri başlıyor: Binlerce kitap, yazarlar ve etkinlikler kitapseverleri bekliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 6. Aksaray Kitap Günleri’nin 12-20 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşeceğini duyurdu.

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray’da bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Kitap Günleri, 12-20 Ekim 2024 tarihleri arasında kitapseverleri bir araya getirecek. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, etkinliğe tüm vatandaşları davet ederek, “Her kitap, benzersiz dünyalara açılan bir kapıdır” mesajını verdi.

Bu yıl da Pazar Pazarı Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan etkinlikte, 09.00 ile 20.00 saatleri arasında kapılarını açacak olan Kitap Günleri, binlerce kitap, seçkin yazarlar, onlarca yayınevi ve imza günleriyle dopdolu bir program sunacak. Her yaştan kitapseverin ilgisini çekmesi beklenen etkinlikte söyleşiler, yazar buluşmaları ve imza günleri gibi çeşitli aktiviteler yer alacak.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, yaptığı açıklamada, Aksaray’ın kültürel değerine katkı sunan bu etkinliğin, şehre değer kattığını ve kitapseverlerin heyecanla beklediği bir buluşma noktası olduğunu vurguladı.

Etkinliğe yoğun katılım beklenirken, Aksaray halkı da farklı dünyalara yolculuk etmek için bu özel fırsatı kaçırmamak için sabırsızlanıyor.

Hakan Hidayet Deniz