Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray 5. Kitap Günlerine katılacak olan İbrahim Sadri’den mesaj

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer önderliğinde bu yıl beşincisi düzenlenen Kitap Günleri fuarına katılım gösterecek şairlerden olan İbrahim Sadri fuara yönelik mesaj yayınladı.

Aksaray Kitap Günleri bugün itibariyle başlamış olup tüm Aksaraylı vatandaşların davetli olduğu fuar alanında kitapseverler yazarlarla buluşma imkânı yakalıyor. 14- 22 Ekim tarihlerini kapsayan 5. Kitap Günleri fuarı Aksaray Pazar pazarı alanı içerisinde gerçekleşiyor.

Aksaray’da kitapseverlerin ve yazarların bir arada bulunduğu 5. Kitap Günleri fuarında İbrahim Sadri ve birçok yazarı merakla bekleyen vatandaşlar yazarlarla buluşma heyecanı yaşıyor. Pazar günü fuar alanında olması beklenen İbrahim Sadri Aksaray’a gelmeden önce Aksaraylı kitapseverlere bir mesaj iletti.

5. Kitap Günleri fuarına katılım gösterecek olan İbrahim Sadri Pazar günü saat 18.00’de kitapseverlere mesaj yayınladı. İbrahim Sadri mesajında; “Aksaray Belediyesi tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Aksaray kitap günleri kapsamında bu Pazar günü bizde şiirlerimizle Aksaray’da olacağız. 15 Ekim Pazar günü saat 18.00’de Aksaray fuar alanında görüşmek üzere” dedi.

Haber: Fatma Altınok