Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray 1989’dan transfer hamleleri

Aksaray 1989spor, Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de mücadele eden kadın voleybol takımını 2024-2025 sezonu öncesi yaptığı transferlerle güçlendirmeye devam ediyor.

Aksaray 1989spor, Türkiye Voleybol

Geçtiğimiz sezon grubundaki tüm karşılaşmaları kazanarak namağlup lider olarak tamamlayan Aksaray 1989spor, play-off ve çeyrek final maçlarında aldığı başarılı sonuçlara rağmen finalde mağlup olarak 1. Lig hayalini gerçekleştirememişti. Bu sezon daha iddialı bir kadro ile sahaya çıkmak isteyen Aksaray 1989spor, transfer çalışmalarına hız verdi.
Kulüp Başkanı Ferit Gemici’nin zaman zaman menajerlere olan isyanını sosyal medya üzerinden dile getirmesine rağmen, takımını güçlendirme çabaları sürüyor. Aksaray 1989spor, daha önce takımda forma giyen ve kaptanlık yapan Büşra Sarısoy ve Merve Ergün ile yeniden anlaşarak iç transferde önemli adımlar attı. Dış transferde ise İhsaniyespor’dan Zühre Öksüz, Kuzeyboru 2 takımından Berin Ergin ve Sıla Demirtaş ile Büyük Çekmecespor’dan Ebru Arkan ile sözleşme imzaladı.
2024-2025 sezonunda Kadınlar Voleybol 2. Lig’inde mücadele edecek olan Aksaray 1989spor, yaptığı transferlerle güçlü bir kadro kurarak 1. Lig’e yükselme hedefini gerçekleştirmek istiyor. Yeni transferlerle takımın güçlendiğini ve bu sezon ligin iddialı ekiplerinden biri olacaklarını belirten Başkan Gemici, taraftarların desteğiyle hedeflerine ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

Ağustos Gerçe