Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray 1989 Spor Başkanı Gemici, Gelecek sezonun stratejisini belirledi!

Aksaray 1989 Spor Kulübü

Aksaray 1989 Spor Kulübü Başkanı Ferit Gemici’den Sezon Sonu Açıklaması

Alt Başlık: Gemici, Playofflarda İstediği Sonucu Alamayarak Birinci Lige Yükselme Şansını Kaybetti

Aksaray 1989 Spor Kulübü Başkanı Ferit Gemici, Türkiye ikinci ligi playoff gruplarında istediği galibiyeti alamayarak birinci lige yükselme şansını kaybetti. Bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sezonu değerlendirip gelecek planları hakkında mesajlar verdi.

Gemici, açıklamasında, “Evet, iyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bıraktık. Bütün oyuncu arkadaşlarımız ve hocalarımız başta olmak üzere bize destek veren herkese teşekkür ederiz. Artık Aksaray voleyboluna yatırım yapma kararı aldık. Normal bir takımla lige gireceğimizden emin olabilirsiniz. Aksaray ismini her yerde duyuyorum. Türkiye’nin en iyi 32. ilinin takımlarıyla mücadele ederek finale kadar geldik. İş adamlarının yapamayacağı işi başardık. Ayberk Sigorta ve Doa. Sigorta’ya en büyük destekleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonra genç bir takımla devam edeceğiz. Hoşça kalın.” şeklinde konuştu.

Bu sezonki mücadelelerine vurgu yaparak, Aksaray’ın voleybol potansiyeline değinen Gemici, gelecek sezon için umutlu bir bakış açısı sergiledi.

Haber: Avni KURU