Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKMÜB’TEN İNOVA HASTANESİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

aksaray müteahhitler birliği başkanı

aksaray müteahhitler birliği başkanı recep akalin veyönetim kurulu üyeleri, İnova  hastanesisahibi, aynı zamanda akmÜb yönetim kurulu başkan yardımcısı olan Çapan aktaŞ’ımakamında ziyaret ettiler. 

ziyarette; aktaş, yönetim kurulu üyelerine hastanenintanıtımını yaparak, aksaray’ımıza böyle bir sağlık kompleksini kazandırmanıngururunu yaşıyoruz.  “biz aile olarak her şeyi paylaşaninsanlarız. İnsanımıza hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. kapıdan girenherkesi ‘misafir’ kabul edip o insanlara kaliteli, güvenilir, ekonomik, sağlıkhizmeti vermeye özen gösteriyoruz. ciddi bir uzman kadromuz var, tıbbıekipmanımız son derece modern. burada aksaraylı hemşerilerimize  hizmet vereceğiz, son derece mutluyuz.hasta  memnuniyetini her şeyin üzerinde tutarak, kapıdan girenherkesi  misafir olarak kabul edip, hizmet vereceğiz ” dedi.

başkan akalın; Öncelikle aksaray’ımıza böyle bir hizmetigetirmeniz den dolayı ,aksaraylı hemşerilerimiz ve üyelerim adına teşekkürederim, vatandaşımız her şeyin en iyisine layıktır. sağlık sektörünün gelişenteknolojiyle doğru orantıda gidip daha kaliteli hizmet vermesi ve bir çokhastalığa erken teşhis konması bir çok hayatın kurtulması demektir. aynızamanda aksaray’ımıza yeni açılacak olan devlet hastanesinin açılmasına az birsüre kaldı,açılış esnasında eski hastanenin yeni yere taşınması  sürecinde, İnova hastanesi de köprü görevigörüp aksaray’ın sağlık yükünü omuzlayacağı bizleri rahatlatmaktadır. bizimsloganımız ‘‘halka hizmet hakka hizmettir’’ düşüncesiyle yapmış olduğunuzhizmetten dolayı teşekkür ederim ve aksaray’ımıza ,aksaraylılarımıza hayırlıuğurlu olsun diyorum. dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından
Sıradaki Haber Süt Üretiminde Patlama! Nisan Ayında 960 Bin Ton İnek Sütü Toplandı!