Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKMÜB TBMM’DE

aksaray müteahhitlerbirliği yönetim kurulu

aksaray müteahhitlerbirliği yönetim kurulu başkanı recep akalın ve yönetim kurulu üyeleri ile  türkiye büyük millet meclisinde, ak partigrup başkan vekili İlknur İnceÖz’ü makamında ziyaret etti. ziyarette : ülkemizve aksaray’ın lokomotifi olan inşaat sektörünün sıkıntılarını dile getirdiler.

türkiye genelinde,belediyelerce düzenlenen, yeni İmar yönetmeliği konusunda aksaray belediye başkanı, haluk Şahin yazgi ile akmÜb’ün yapmışolduğu istişareler sonucu,  Çevre veŞehircilik bakanlığına gönderilen, yeni İmar yönetmeliğinin, bir an önceçıkarılmasının, akmÜb için çok önemli olduğunu ve bu hususta belediye başkanıda elinden geleni yaptığını, akmÜb gerekli desteği vereceğini ak parti grupbaşkan vekili İlknur İnceÖz’e iletti.

akmÜb başkanı akalın; ‘’İnşaatsektörünün temel ihtiyacı olan, aynı zamanda maliyetleri aşırı derecedeetkileyen, demir piyasasının, orantısız, artması biz müteahhitleri, zor durumasokmuştur. bu artış, ister istemez tüketiciye yansımaktadır. müteahhitlerin vetüketicilerimizin korunması için ,hükümetimiz tarafından gerekenin yapılmasıönem arz etmektedir.’’dedi

sayın cumhurbaşkanımızrecep tayip erdoğan’ın, faizler konusundaki görüşlerine aynen katıldığımızı,inşaat sektörünün durma noktasına geldiğini, faizlerin düşürülmesini, kısavadede bu yapılamıyorsa, en azından türkiye genelindeki müteahhitler birliğine, devlet bankaları tarafından,faiz indirimi uygulanmasının uygun olabileceği, sektörün bu sayede bir nebzedeolsa nefes alacağının vurguladı.

ak parti grup başkanvekili İlknur İnceöz; “bu süreç içerisinde sayın cumhurbaşkanımız, recep tayyiperdoğan’ında faizler konusunda, üzerinde titizlikle durduğunu ve bu konu iledevlet bankaları ve özel bankalarla sık sık toplantı yapıp faiz oranlarınındüşürülmesi gerektiğini ifade ediyor. Önümüzdeki seçimlerden sonra, inşaatsektöründeki demir ve faiz oranları, Ülke istikrarı ile feraha kavuşacaktır” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da, kırmızı ışıkta bekleyen iki
Sıradaki Haber Aksaray’da Ani Fren 5 Kişiyi Yaraladı!