Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKMÜB GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

aksaray müteahhitler birliği başkanı

aksaray müteahhitler birliği başkanı fatih güneş veyönetim kurulu Üyeleri, hem 10 ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle hem deaksaray’daki müteahhitlik ve inşaat çalışmaları hakkında bilgi vermek üzeresabah kahvaltısında aksaray’da bulunan yerel ve ulusal  basın mensupları ile bir araya geldi.

aksaray müteahhitler birliği başkanı fatih güneş’in vemüteahhitler birliği yönetim kurulu üyeleri fuat gök, rüştü erol, cafer bozkurterkan Çağlar, tuncay sökmez, emin güç, İshak kaymak, kadir karakuş, hüseyinsoğukpınar ve abdullah ermiş basınla tanıştılar. güneş basın ve medyanınaksaray’ın tanınırlığı bilgilerin sağlıklı şekilde taşınması konusunda önemlibir kaynak olduğuna değindi.

aksaray müteahhitler birliği başkanı fatih güneş’in vemüteahhitler birliği yönetim kurulu üyeleri öncelikle basın mensuplarının 10ocak çalışan gazeteciler gününü kutladılar. daha sonra aksaray’daki İnşaatçalışmaları hakkında bilgi verdiler.

güneş; “müteahhitler birliği’nin 2004 yılında kuruldu. sondört- beş yılda çalışmaları konusunda zirveye çıktı. aksaray’da inşaatçılığınve müteahhitliğin mimari yapı bakımından dikkate alındığında, çevre illere göreçok farklı ve kaliteli inşaatlar yaptık. Ülkemizde yaşanan büyük depreminardından İnşaat çalışmalarının da beyin olarak değişti. İnsanlar artıkinşaatlarını daha sağlam daha kaliteli daha kullanışlı olmaları için çalışıyor.2017 yılında imar yasasının açıklanmasının ardından normalde aksaray’da 3bin500,  4 bin yapı ruhsatının alındığınıancak bu yasadan dolayı toplam 13 bin arsada yapı ruhsatı alındı. aksaray’ınbir gurbetçi şehri olduğu ve bu yapı ruhsatından dolayı şehirde binayayılmalarının olmasının, bu binayı yığılmalarının çevre illerde göre sıkıntılıolmasına rağmen, bu sıkıntı aksaray’da yaşanmadı. gurbetçilerimiz bu yılgurbete giderken yatırımlarını konut alarak, dükkan alarak yatırdılar ve buşekilde de aksaray’daki bina ve konut yığılmalarının önü açıldı. birlik olarakyapılan çalışma ile bu dönem de tapu müdürlüğü’nün 24 saat boyunca randevualarak gurbetçilerin işlerini de yerine getirdi. aksaray’da kar ve kışdöneminde bina fiyatları taban fiyatları gördü. Önümüzdeki günlerde İnşaatmalzemelerinin fiyatlarına göre de bina fiyatlarının değeri açıklanacak” dedi.

haber ve fotoğraf ali ŞengÜl

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

  Konya’nın Selçuklu ilçesinde oturduğu
Sıradaki Haber Eski sevgilisini silahla öldüren kişi intihar girişiminde bulundu