Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akin Köyünde Hizmete Doğru Adım: Vali Kumbuzoğlu İstekleri Dinledi!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Akin Köyünü ziyaret ederek Akin Köyü muhtarı ile bir araya geldi.

Aksaray’da ihtiyaç duyulan hizmetlerin sağlanması, şehrin gelişimine katkı sunacak çalışmaların takibinin gerçekleştirilmesi amacıyla ziyaretler gerçekleştiren Aksaray Valisi, Akin köyüne giderek burada istek ve ihtiyaçlar üzerine görüşmeler yaptı.

Akin Köyü Muhtarı Hüseyin Oğuz ve köy halkıyla bir araya gelen Aksaray Valisi Kumbuzoğlu, istek ve ihtiyaçlar üzerine görüşme gerçekleştirdi. Akin köyünde sağlanması gereken çalışmaları ivedilikle giderileceğini dile getiren Vali Kumbuzoğlu, çalışmaların başlatılması için değerlendirmelerde bulundu.

Vali Kumbuzoğlu’na ziyaret esnasında, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Gene Sekreteri Hakan Kılınçkaya, İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır, İl Müdürlüleri STK Başkanları eşlik etti.

Akin köyünde ihtiyaçların giderilmesi için atılan adımlarla birlikte köyün beklenilen hizmete en hızlı şekilde kavuşacağı ön görülüyor. Vali Kumbuzoğlu tarafından gerçekleştirilen ziyaretler birlikte mahallelerdeki yerel yönetimlerle olan iş birliği ve istişareye verdiği önemi gözler önüne serildi.

Fatma Altınok