Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akıl ve zeka oyunları eğitmenlik eğitimi başvuruları başladı

Aksaray’da üniversiteli öğrencilere yönelik

Aksaray’da üniversiteli öğrencilere yönelik akıl ve zeka oyunları eğitmenlik eğitimi ve 12 yaş ve üzeri gençlere ise akıl ve zeka oyunları eğitimi veriliyor. Aksaray İl Müftülüğü, Aksaray Gençlik Koordinatörlüğü ve Aksaray Üniversitesi Diyanet Gençlik Topluluğunun işbirliğiyle düzenlenen eğitmenlik eğitim başvuruları başladı.

Üniversiteli öğrencilere yönelik akıl ve zeka oyunları eğitmenlik eğitimi uzman eğitmen Şükrü Akbaba’nın anlatımlarıyla cumartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında yapılacak.

12 yaş ve üzeri gençlere ise akıl ve zeka oyunları eğitimi sertifika programı Uzman Eğitmenler Şükrü Akbaba ve Özlem Dede Öner anlatımlarıyla hafta içi (pazartesi, Salı, Çarşamba) 16.00- 18.00 saatleri arasında hafta sonu cumartesi günü 10.00- 12.00 saatleri arasında yapılacak.

Peki, başvuru şartları nelerdir; Eğitmenlik Eğitimi alacak olan Üniversite Öğrencileri için hakemlik, satranç ya da drama eğitmenlik sertifikası ücretsiz olarak verilecek. 18 Yaş ve üstü tüm gençler eğitmenlik ve hakemlik eğitime başvuru yapabilir. Eğitmenlik eğitimi alanlar için satranç ya da drama eğitimi ücretsiz olarak verilecek.

Müftülük Bahçesi Diyanet Gençlik Merkezinde gerçekleşecek olan eğitimler başvurular 09 Ocak – 06 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacak olup https://zekasporlari.org.tr.index.php/eğitmenlik-programlarına-kaydol internet adresinde ulaşabilecek.

Haber: Fatma Altınok