Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’nin Seçim Mesaisi: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sağlık Kasabasında!

Ak Parti Genel Başkan

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya, Aksaray gelerek bir dizi incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu. Ziya, 31 Mart seçimlerinin ardından Sağlık kasabasında Belediye Başkanlığı sürecinin kesinleşmemesinin ardından 02 Haziranda yapılacak olan seçimlere destek için Sağlık Köyü Beldesine geldi.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Aksaray Sağlık kasabasını ziyaret ederek büyük bir coşkuyla karşılandı. Sağlık kasabası halkından seçime yönelik destek isteyen Ziya, vatandaşlarla yakından ilgilendi.
Esnaf ve vatandaşlara buluşan Başkan Yardımcısı Ziya esnaflara bol kazançlar dileyerek, 02 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan seçimlerde destek talep etti.
Ziya yaptığı konuşmasında, Pazar akşamı yapılacak olan seçimlerde halkın destekleriyle kazanılacağını ifade ederek, “Başarıları sizlerin gözünde okuyorum. Ak Parti tarafından kazanılan seçimlerin yine Ak belediyecilikle sağlığımızda güzel hizmetlerin yapmaya yönelik olan bu mücadelemiz, davamız gerçekleşecek. Aksaray’da değişim ve dönüşümü görüyoruz. Sağlık kasabanı adayımızda hemen seçimden sona kolları sıvayacak. Allah’ın izniyle Sağlık kasabasında güzel hizmetlerin heyecanıyla birlikte işe koyulacak. Kapı kapı gezelim, tereddütte olan kardeşlerimize durumu anlatalım, biz niyetimiz makam değil, rütbe değil, biz kulun duasını almak, aldığımız kulun duası sayesinde Allah’ın rızasını almak. İnsana daha fazla hizmet için bu siyaseti yapıyoruz bu mücadeleyi veriyoruz. Muvaffak olmamak için hiçbir nedenimiz yok” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileten Ziya Sağlık Kasabası halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Genel Başkan Yardımcısı Ziya’ya Sağlık Kasabası ziyareti esnasında, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Müzehher Belma Erdoğan, İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy Belediye Başkanı Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Belediye Başkan Adayı Mehmet Yiğit ve parti teşkilatı mensupları eşlik etti.

Fatma Altınok