Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’nin Aksaray’daki Ziyaret Maratonu: Gür ve Ekibi Kamu Kurumlarıyla Buluştu!

AK Parti Aksaray Merkezi

AK Parti Aksaray Merkezi İlçe Başkanı Muammer Gür ve Yönetim Kurulu üyeleri kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ediyor.

     

Aksaray ilinde görev yapan il müdürlerini ziyaret eden Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve Yönetim Kurulu Üyeleri il müdürleri ile görüşme yaparak yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylanarak tekrar Merkez İlçe Başkanı olan Muammer Gür, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kamu kurum ve kuruluş ziyaretinde bulunmaya devam ediyor.

AK Parti Aksaray merkez ilçe başkanı gür ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve Merkez İlçe Nüfus Müdürü Bülent Melendizli’yi  ziyaret etti.

Ak Parti heyeti görüşme esnasında Aksaray’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulundu. Merkez İlçe Başkanı Gür ve yönetim kurulu üyeleri Aksaray iline çalışmalarıyla katkı sağlayan il müdürlerine teşekkürlerini sunarak il müdürlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Fatma Altınok