Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili Başkan Böbrek nakli oldu; Sağlık durumu iyi!

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ve Milletvekili Hüseyin Altınsoy, böbrek nakli operasyonu geçiren Bağlıkaya Belde Başkanı Ali Öztürk’e moral ziyaretinde bulundu.

AK Parti Aksaray İl

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ve Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, geçtiğimiz günlerde böbrek nakli operasyonu geçiren Bağlıkaya Belde Başkanı Ali Öztürk’ü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette, Başkan Aktürk, “En kısa zamanda Ali Başkanımızı aramızda görmek dileğiyle, Rabbim şifa versin,” dedi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ve Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, AK Parti Bağlıkaya Belde Başkanı Ali Öztürk’ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde başarılı bir böbrek nakli operasyonu geçiren Başkan Öztürk’e moral vermek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Aktürk ve Milletvekili Altınsoy, Ali Öztürk’ün sağlık durumu hakkında bilgi alarak kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Hamza Aktürk, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Ali Başkanımızın kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve en kısa zamanda aramızda olmasını diliyoruz. Rabbim kendisine ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin,” ifadelerini kullandı. Hüseyin Altınsoy ise, “Ali Öztürk’ün operasyonunun başarılı geçmesi bizleri sevindirdi. En kısa zamanda yeniden aramızda göreceğimize inanıyoruz,” şeklinde konuştu.

Ali Öztürk, AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Dualarınız ve desteklerinizle en kısa sürede aranızda olacağım,” dedi. Ziyaret, iyi dileklerin ardından sona erdi.

Avni Kuru