Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİDEN VEFA GECESİ

ak parti aksaray il

ak parti aksaray il teşkilatı tarafından düzenlenen vefagecesi’nde, teşkilatın kuruluşundan bugüne kadar görev yapan partililer biraraya geldi. ahde vefanın en güzel örneğini sergileyen İl başkanı hüseyinaltınsoy, ak parti’nin elde ettiği başarının altında bu birlik ve beraberliğinolduğunu söyledi.

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy’un davetiylegerçekleşen vefa gecesinde, ak parti genel başkan yardımcısı jülide sarıeroğlu,aksaray milletvekilleri İlknur İnceöz, cengiz aydoğdu, belediye başkan adayıevren dinçer, eski enerji ve tabii kaynaklar bakanı ali rıza alaboyun, öncekidönem milletvekili nevzat palta, İl genel meclis başkanı mehmet tüzün, ak partimerkez İlçe başkanı hamza aktürk, belediye başkanı h. Şahin yazgı, ak parti İlkadın kolları başkanı ferhan polat, ak parti İl gençlik kolları başkanı mehmetemin kılıç ve yönetim kurulu Üyeleri, partinin kuruluşundan bugüne kadar görevyapmış belediye başkanları, önceki dönem İl başkanları, meclis üyeleri, il veilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile mahalle temsilcileribir araya geldi.

31 mart 2019’da yapılacak seçimin son derece büyük önemiolduğunu vurgulayan İl başkanı altınsoy,“bu seçimde daha çok çalışmamız gerekiyor. Çünkü bu sefer seçim demek, sadeceyerel idareyi, yani belediye başkanlığını kazanmak demek değil. Ülkemiz, gerekekonomik, gerek siyasi olarak çalkantılı bir dönemden geçiyor. sayın cumhurbaşkanımızında sürekli vurguladığı gibi, bir tür istiklal mücadelesi içerisindeyiz. hainlerve kökü dışarıda karanlık eller ülkemizde terörize eylemler düzenleyerekmilletin huzurunu hedef alıyor, ekonomik oyunlarla bizleri dize getirmeyeçalışıyor, bunlar için gerektiğinde darbe bile yapabiliyor, yani bu seçimisadece bir yerel seçim olarak değerlendirmek isabetli olmaz. büyük resmeodaklanmalı ve asla yorulmadan çalışmalıyız. davamıza her zamankinden dahahassas, daha yoğun duygularla sarılmalı, dikkatli olmalı ve alacağımız her oyunbaşkan adayımıza verilmiş bir oy değil, milletin ve devletin devamlılığınasağlanmış bir destek anlamına geldiğini aklımızdan çıkarmamalıyız.” dedi.

ak kadronun her bireyinin kendileri için çok kıymetli vedeğerli olduğunu dile getiren altınsoy,“2002 yılından beri kesintisiz olarak milletin huzurundaysa, bunun en önemlisebebi aynı yöne bakan, aynı yolda giden, aynı geleceği kucaklamaya çalışan,aynı duyguda buluşabilen milletin evlatlarına sahip olmasıdır. Önümüzdekiseçimde de bu dava uğruna yine birlikte hareket edeceğiz, birlikte çalışacağızve birlikte başaracağız. milletin umudu olan ak kadrolar, sevgiyle vemuhabbetle bugünlere geldi. bundan sonra da bu düsturdan ayrılmadan hareketetmeli, en başta birbirimizi, sonra da milletimizi dinlemeli ve en önemlisi deanlamaya çalışmalıyız. seçim çalışmaları kapsamında fedakârlık göstereceğiz.belki işimizden, ailemizden, çocuklarımızdan feragat etmek zorunda kalacağız.ama unutmayalım ki; büyük hedeflere ulaşmak için nefsimizi bir kenara bırakmakzorundayız. her mahalleye gideceğiz, orada her kapıyı çalacağız, insanlarımızınçayını içeceğiz, onların derdini dinleyeceğiz, onların derdi ile dertlenecek,sorunlarına hassasiyetle eğileceğiz. hepimiz çok koşacağız, çok yorulacağız. amabu yorgunluk, 31 mart akşamı yerini büyük bir zafer mutluluğuna bırakacak.yapacağınız her çalışma için şimdiden hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.allah gücümüzü, kuvvetimizi, sabrımızı arttırsın, yükümüzü azaltsın.” diyekonuştu.

aksaray ak parti milletvekiliİlknur İnceöz yaptığı konuşmasında; “bugün gerçekten güzel bir programgerçekleştirdik. 31 mart’tın startını buradan sayın bakanım ve genel başkanyardımcımızla hep birlikte omuz omuza verdik. hayırlı uğurlu olsun diyorum.burada hem belediye başkanlarım var hem de başkan adaylarım var. 31 mart’takadar süreci götürecek belediye başkanlarımız ve ondan sonrada allah nasipederse görevi devir alacak belediye başkan adaylarımızla beraber aksaray hazırmıyız 31 mart akşamı destan yazmaya türkiye’ye dünya lideri sayıncumhurbaşkanımıza, sayın başkanımıza güçlü destek vermeye hazır mıyız.hepinizin emeğine yüreğine sağlık” dedi.

ak parti’nin tevazu, samimiyet ve gayretle çalıştığınıbelirten ak parti genel başkanyardımcısı jülide sarıeroğlu da, “ak partimizin kurulduğu günden bu günekadar, bu teşkilatın içinde olan gönül dostlarından, gönüllere dokunduğumuz herkadememize kadar gösterilen vefanın karşılığı hiç şüphesiz ki 2002 yılındanberi girdiğimiz her seçimde çıkan zaferlerdir. yardan geçeriz, serden geçerizama bu sevdadan, bu davadan asla vazgeçmeyiz. biz cumhurbaşkanımız, genelbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan’ın öğrettiklerini uygulayarak, akdavamızı çizgimizi bozmadan gelecek nesillerimize, kardeşlerimizeaktaracağımıza söz verdik. Çok iyi biliyoruz ki asıl olan davadır ve büyükdavalar büyük adamların omuzlarında yürür. ak partimizin davası ise tevazudur,her zaman daha çok çalışmaktır. bizim davamızda asla ve asla pes etmek yoktur.Üstelik bugünümüz, dünümüzden çok daha heyecanlı. liderimiz recep tayyiperdoğan ahde vefadır. ve partimizin milletine daha çok hizmet edebilmesi içingecesini gündüzüne katan, kurulduğu günden bugüne kadar hizmet veren teşkilatve teşkilat mensuplarımız da bu vefada birleşmiş gönül dostlarımızdır.”açıklamasında bulundu.

ak parti’nin bir yerel yönetimler hareketi olduğunubelirten belediye başkan adayı evrendinçer ise, “halka dokunan, kalplere giren ve basamakları çıkarken yerelyönetimlerden güç alan bir harekettir. sayın cumhurbaşkanımızın 1994 yılındaİstanbul büyükşehir belediye başkanı seçilmesiyle beraber bu uzun yürüyüşbaşladı. 2002’de; aziz milletimizin istek ve teveccühleriyle ak parti ilesiyasi bir program ve hareket haline geldi. Çevre ve şehir davamızın mimarı,önderi, liderimiz sayın recep tayyip erdoğan öncülüğündeki ak kadrolar,yalnızca şehirleri imar ve ihya etmekle kalmadılar; son 16 yılda türkiye’desessiz bir devrim meydana getirdiler. ulaşımdan sağlığa, milli eğitimdenekonomiye, enerjiden milli savunmaya kadar pek çok alanda yerli ve milliprojeler ile türkiye gücüne güç kattı. 2023 hedeflerimiz doğrultusundaçalışmalarımız devam ediyor. 31 mart seçimleri bu bakımdan sadece yerelyönetimlerdeki idareleri değil, türkiye’nin ve gönül coğrafyamızın kaderinitayin edecektir. allah nasip ederse aksaray’ı katılımcı belediyecilikanlayışıyla, ben değil biz olarak yöneteceğiz. Çözüm önerilerinde halkın nedediğini önceleyen, yapılacak projelerde bugünü kurtarmayı değil, yarınıkazanmayı bilen, tüm bunları yaparken günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilen,aynı zamanda kadim geleneğimize bağlılık gösteren, bir şuur ile hareketedeceğiz. anlayışımızın merkezinde ‘insan’ olacak. yaratılanı yaratandan ötürüseveriz diyen yunus emre’nin bu ilkesini kendimize rehber edineceğiz.yapacağımız tüm projelerde kadim geleneğimizin gölgesi hakim, ilahi nizamabağlılık esas olacak. planlarımız hazır, projelerimiz tamamdır. yalnızca kumsaatindeki son tanenin, 31 mart gecesi düşmesini bekliyoruz. İnşallah, aksaray’ımızıhep birlikte, el ele daha iyi yerlere taşıyacağız. bu vesileyle programımızışereflendiren değerli dava arkadaşlarımıza en kalbi duygularımla şükranlarımısunuyorum.” dedi.

ak parti milletvekilleri, belediye başkanı’nın da birerkısa konuşma yaptığı vefa gecesinde ak parti İl başkanı altınsoy ile belediyebaşkan adayı evren dinçer tarafından ak parti genel başkan yardımcısı jülidesarıeroğlu’na el yapımı halı hediye edildi. ak parti genel başkanı vecumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın ‘gönül adamı’ videosunun izlendiği vefagecesi çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan
Sıradaki Haber Türkiye Geneli Ortalama Yağışlardaki Değişiklikler Nasıl Kaydedildi?