Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’den Türkiye Buluşmaları programı, Milletvekili Altınsoy Niğde’de!

AK Parti Aksaray Milletvekili,

AK Parti Aksaray Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Altınsoy, AK Parti Türkiye Buluşmaları programı çerçevesinde Niğde İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Milletvekili Altınsoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve diğer milletvekilleriyle bir araya geldi.

Ekim ayında kongre kararı alan AK Parti, “Türkiye Buluşmaları” kapsamında milletvekili, bakan ve MKYK üyelerinin katılımıyla 81 ili kapsayacak olan etkinliklere başladı. Bu kapsamda, her ilin ilçeleri de ziyaret ediliyor, esnaflar ve meslek grupları dinleniyor, sivil topluma temas ediliyor. Her ilin gelir kaynağı, vatandaşın uğraşı ne ise o alanla ilgili çalışanlarla bir araya gelinerek sorunları talepleri not ediliyor. Tüm toplumsal kesimlerle temas edilerek, kapsamlı çalışmaların raporlaştırılması hedefleniyor. Eylül’de bir yandan delege seçimleri devam ederken bir yandan da kongrelerinin zemininin oluşturulması bekleniyor. Bu kapsamda, AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınoy’da, Niğde’ye giderek Türkiye Buluşmaları programı çerçevesinde çalışmalara katıldı. Niğde AK Parti İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda, teşkilat üyeleriyle bir araya gelinerek, parti çalışmaları ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Niğde il teşkilatını desteklemek ve çeşitli projeleri değerlendirmek üzere gerçekleştirilen ziyaretlerde, partililere hitap etti.
Hüseyin Altınsoy, Türkiye Buluşmaları programı çerçevesinde Çiftlik ilçesinde de önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Altınsoy, Çiftlik İlçe Başkanı Ramazan Tekin ve yönetimiyle bir araya gelerek, ilçe teşkilatıyla bilgi alışverişinde bulundu. Samimi karşılamalarından dolayı Çiftlik İlçe Teşkilatına teşekkür eden Altınsoy, “Durmadan, yorulmadan koşmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
AK Parti Türkiye Buluşmaları programı, parti teşkilatlarının güçlendirilmesi ve yerel sorunların çözülmesi amacıyla yürütülen etkinliklerin bir parçası olarak büyük ilgi gördü.

Fatma Altınok