Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI 18 KASIM’DA

2019 mahalli İdareler seçimleri

2019 mahalli İdareler seçimleri belediye başkan adayadaylığı sürecinin bugün sona ereceğini duyuran ak parti aksaray İl başkanıhüseyin altınsoy, “temayül yoklamasını 18 kasım pazar günü 10.00-16.00 saatleriarasında tüm türkiye’de aynı anda gerçekleştireceğiz.” dedi. 

ak parti’nin milletin teveccühünü almak ve beklentilerinikarşılamak üzere çok titiz çalışarak uygun listelerle millete gitmeyehedeflediğini dile getiren başkan altınsoy, “ak parti sadece seçim sürecindedeğil her dönem hazır olmasıyla biliniyor. biz her dönem hazır bir partiyiz amaseçim sürecinin yaklaşması sebebiyle sayın cumhurbaşkanımızın da talimatları üzereçalışmalarımızı hızlandırdık, gece gündüz hummalı bir çalışmanın içerisinegirmiş bulunuyoruz.” diye konuştu.

belediye başkanlıkları için müracaatların 16 kasım 2018cuma günü saat 17.00 itibariyle sona ereceğini hatırlatan altınsoy, il genel vebelediye meclis üyelikleri için 3 aralık 2018 pazartesi gününe kadarbaşvuruların alınacağını bildirdi.

aday adayı müracaatlarının ardından temayül yoklamasınınyapılacağına işaret eden altınsoy, burada da bir yeniliğin ortaya koyulduğunuve ilk kez e-temayül şeklinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

e-temayül sistemi öncesindeki temayül yoklamalarının uzunbir süre aldığına dikkat çeken altınsoy, yeni sistemle tüm türkiye’de 1 gündebunun yapılacağını ifade etti.

altınsoy, “saat 10.00 ile 16.00 arasında gerçekleşecekolan temayül yoklamalarının hemen ardından saat 16’da kapanır kapanmaz inşallahsonuçlar elektronik ortamda tespit edileceği için sayın cumhurbaşkanımızınönüne anında yansımış olacak.” diye konuştu.  

e-temayül sistemiyle işlemlerin hızlanacağını ve yaklaşık3 ton kağıt tasarrufu sağlanacağını belirten altınsoy, zaman ve mesai israfınıda önlemiş olacaklarını, geçersiz oy olmayacağını ifade etti.

kurulan kabindeki bilgisayarlar üzerinden temayülyoklamalarının yapılacağını bildiren altınsoy, çıkacak sonucun şehrimize veteşkilatımıza hayırlara vesile olmasını diledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde bayram ziyareti
Sıradaki Haber Bozkır Barajı’nda üzücü olay: Bir genç boğuldu!