Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partide seçim öncesi heyecan dorukta; Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Aksaray’da!

AK Parti Genel Başkan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, 31 Mart 2024 mahalli seçimleri öncesinde Aksaray’a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, teşkilat başkanları ve yönetimle bir araya geldi. Bu ziyaret 2024 öncesi belirlenecek başkan adayları için büyük önem taşıyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile AK Parti MKYK üyeleri ile, AK Parti Aksaray il koordinatörü Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt ile birlikte Aksaray’a geldi.

Aksaray’da partililere seslenen AK parti teşkilat başkanı Erkan Kandemir, burada aday değil, inandığımız anlayışa teslim olacağız. Aksaray hep ehil ellerdedir. İnanıyorum ki belediye başkanlarımız da, inşallah hangi arkadaşımızın aday olduğuna bakmadan yine hemşerilerimiz bir anlayışa teslim edecekler” dedi.

Aksaray AK Parti İl Binası’nda düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında konuşma yapan Başkan Kandemir, 31 Mart 2024 tarihinde yapılaşacak olan mahalli seçimlere ve sürece değindi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Aksaray AK Parti İl Binasında yaptığı konuşmada; “Aksaray bizim yüreğimizin aktığı illerden bir tanesidir.  arttığı yerlerden biri. Nefes aldığımız, ilham aldığımız, beslendiğimiz illerimizden bir tanesidir. Sadece bu bölgenin değil, aslında Türkiye’nin de özetidir.. Mesele vatan, millet, bayrak olduğunda göğsünü siper edenlerin kalesi, dolayısıyla ülkemizin kalesi. Böyle görüyoruz.  Partimizin, Genel Başkanımızın, büyük hassasiyetle takip ettiği şehirlerimizden biri” dedi.

Başkan Kandemir konuşmasının devamında; “Aksaray’ımızda öncellikle son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye’nin en çok oy vermiş ve Cumhurbaşkanımıza en fazla destek olmuş illerimizden biri olması bizim üzerimizdeki sorumluluğu da ayrıca artırıyor. Öncelikle Aksaraylı hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz, sağ olsunlar var olsunlar. Onlar hep Ak Partinin, Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın yanında durdular. Bize düşen de boynumuzun borcu daha çok hizmet etmektir.  Yerel kadrolarımızın, belediyemizin, milletvekillerimizin, teşkilatlarımızın geceli gündüzlü bu güvene layık olması lazım. Bu millet ne zaman başvursak yanımızda, arkamızda sıra dağlar gibi durdu. Hamdolsun biz de Türkiye’nin çözülmez denen birçok meselesini çöze çöze bugüne geldik.

Şimdi yeni bir hayalimiz var, Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz diyoruz. Bunun önemli ayaklarından bir tanesi kuşkusuz yerel yönetimlerdir. Şehirlere dokunuş, oradaki sadece imar değil, sadece iskan değil nesillerle ilgili yaptığımız her çalışmanın aslında hayatları nasıl değiştirip, dönüştürdüğünü, kendi değerleriniz üzerinden siyaset yapan belediyecilik anlayışını ortaya koyan, o algının, o hizmet anlayışının şehirlere neler kattığını hep birlikte gördük.

Bundan mahsur kaldığımız yerlerde örneğin İstanbul gibi nasıl bedeller ödediğimiz de gördük. Aksaray hep ehil ellerdedir. İnanıyorum ki belediye başkanlarımız da, inşallah hangi arkadaşımızın aday olduğuna bakmadan yine hemşerilerimiz bir anlayışa teslim edecekler. Buna talibiz. Huzura çıkacağız. İnanıyoruz ki bugüne kadar yaptıklarımız zaten bizim yapacaklarımızın teminatı olmuştur. Daha bir aşkla daha bir şevkle daha güzel güzel çalışmalarla inşallah bir kere daha Aksaray’da yerel seçimlerde hizmet etmeye talip olacağız.

Bugünde bunun istişarelerini yapacağız. Hem de teşkilatımızla yol haritamızı tazeleceğiz. Hem de kucaklaşmış olacağız. Bir kere daha tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımız sunuyorum” dedi.”

Daha sonra basın kapalı olarak yürütülen istişare toplantısında teşkilat ve belediye başkan ve adayları ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in Aksaray programına AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün, İlçe, belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, il, ilçe, kadın, gençlik ve ilçe yöneticiler ile partililer katıldı.

Haber: Fatma Altınok