Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ’DE SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ak parti genel merkez

ak parti genel merkez teşkilatbaşkan yardımcısı İç anadolu bölge sorumlusu ekrem görçeker 1 günde aksaray’ınmerkez ve 7 ilçesini gezerek ak parti teşkilatıyla istişare toplantısında biraraya geldi.

seçim çalışmaları kapsamındaaksaray’a gelen İç anadolu bölge sorumlusu görçeker, ak parti İl başkanıhüseyin altınsoy, belediye başkan yardımıcısı süleyman canbulut, ak partimerkez İlçe başkanı hamza aktürk, kadın kolları başkanı ferhan polat, gençlikkolları başkanı mehmet emin kılıç ile parti yönetimi tarafından karşılandı.

yoğun program kapsamında görçekerve ak parti il ve ilçe yönetimi aksaray’ın eskil, sultanhanı, güzelyurt, gülağaç,ortaköy, ağaçören ve sarıyahşi ilçelerindeki ak parti İlçe teşkilatı ile biraraya gelerek seçim çalışmaları kapsamında istişarelerde bulundu.

ak parti il binasında dadüzenlenen toplantıda başta yerel seçim çalışmaları olmak üzere ak partiteşkilatlarının önemine vurgu yapan görçeker, 2019 mart ayında yapılacak yerelseçimde izlenecek yol haritası ile ilgili önemli bilgiler verdi.

ziyaretlerin çok verimligeçtiğini ifade eden İl başkanı altınsoy da, toplantılarda alınan kararlarınaksaray’a ve bölgeye hayırlar getirmesini diledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Bu haberin fotoğrafı yok
Sıradaki Haber CHP Aksaray’da Kadın Kolları Başkanlığına Yeni İsim: İşte o isim!