Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİDE BAŞVURU SÜRECİ DÜN BAŞLADI

31 mart 2019 mahalli

31 mart 2019 mahalli İdareler genel seçimleri öncesi adayadaylığı başvuru sürecinin 5 kasım pazartesi itibari ile başladığını ifade edenak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, ak parti genel merkezi tarafındanbaşvuru şartlarının belirlendiğini söyledi.

2019’da yapılacak olan yerel seçimler için adaylıkbaşvurusu ile ilgili açıklama yapan İl başkanı altınsoy, “ak parti’den yerelseçimler için belediye başkanı, İl genel meclisi ve belediye meclisi Üyesi adayıolmak isteyenlerin aday adaylığı başvuru şartları ve tarihi belirlenmiştir. belediyebaşkanlıkları için başvurular 5 kasım 2018 pazartesi günü başlayıp 12 kasım2018 pazartesi sonra erecek. belediye ve İl genel meclisi Üyelikleri için iseyine 5 kasım pazartesi başlamış olup 3 aralık 2018 pazartesi sona erecektir. adaylıkbaşvuruları; İl belediye başkanlıkları için genel merkeze veya genel merkezeiletilmek üzere İl başkanlıklarına, İlçe ve belde belediye başkanlıkları içinİl başkanlıklarına veya İl başkanlıklarına iletilmek üzere İlçe başkanlıklarına,İl genel meclisi ve belediye meclisi Üyelikleri için İlçe başkanlıklarınabizzat müracaat edecektir” dedi.

başvuruların ak parti aksaray İl başkanlığı binasında alınacağınıbelirten altınsoy, “31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerdebelediye başkanı, belediye meclisi ve İl genel meclisi aday adaylığıbaşvuruları İl başkanlıklarımızdan alınacak basılı formların veya partimizinwww.akparti.org.tr internet adresinde yer alan formların bilgisayar ortamındaveya el yazısı ile doldurularak, başvuru için istenen belgeler de eksiksizolarak eklenmek suretiyle partimizin yetkili mercilerine bizzat yapılacaktır”ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye A Milli Kadın Voleybol
Sıradaki Haber Türkiye ve Brezilya Karşı Karşıya; Haftanın son maçı öncesi bilinmesi gerekenler