Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti, Yeşilova’da Seçim Stratejilerini Belirledi!

AK Parti Aksaray Merkez

AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Yeşilova Beldesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Gür ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Yeşilova Belediye Başkan adayı Şeref Kürlek ile bir araya geldi. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklene Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik izlenilmesi gereken stratejiler hakkında görüştü.

Daha sonra Merkez İlçe Başkanı Gür, yönetim kurulu üyeleri ve Yeşilova Belediye Başkan adayı Şeref Kürlek ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

“Doğru Adımlarla Yolu Devam” diyerek yaklaşan yerel seçimler öncesi vatandaş ve esnafın nabzını yoklayan AK Parti heyeti, esnaf ve vatandaşları dinledi.

Yeşilova Beldesi için Belediye Başkan adaylığını açıklayan Şeref Kürlek, yerel seçimler için yürütülmesi gereken stratejiler hakkında Merkez İlçe Başkanı Gür ve beraberindeki heyet ile görüştü.

Merkez İlçe Başkanı Gür, “desteklerini ileten ve dualarını esirgemeyen değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok