Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti teşkilatından Aksaray Defterdarlığına ziyaret

Ak Parti Aksaray teşkilatı

Ak Parti Aksaray teşkilatı kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Aksaray Defalığını ziyaret etti. İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı ve adayı Dr. Evren Dinçer, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensuplarından oluşan heyet Aksaray Defterdarı Kaya Kurşun ile bir araya geldi.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerine saatler kala seçim çalışmalarına devam AK Parti heyeti şehir içerisinde esnaf ve vatandaşların yanı sıra kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ediyor.

Adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana seçim çalışması yürüten Dinçer, AK Parti teşkilatı ile birlikte şehir içerisinde ziyaretler gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Aksaray Defterdarı Kaya Kurşun ile bir araya gelen AK Parti heyeti Aksaray’da yürütülen faaliyetler üzerine görüme yaptı. Defterdarlık tarafından yürütülen çalışmaların arttırılması yönünde istişarelerde bulunuldu.

Ak Parti heyeti Aksaray Defterdarlığında çalışan personellerle bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi. Çözüm bulma noktasında istişarelerde bulunan heyet, çalışanlarla birlikte bir süre sohbet etti

AK Parti heyeti misafirperverliğinden ötürü Aksaray Defterdarı Kaya Kurşun’a teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Fatma Altınok