Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Teşkilatı piknikte buluştu

Ak Parti Aksaray İl

Ak Parti Aksaray İl Teşkilatı 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde sandıkta görev alanlar ve mahalle temsilcileri ile Kılıçarslan Parkı’nda bir araya geldi.

Ak Parti İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu pikniğine;, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, İl Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün,  Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

Aksaray Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, düzenlenen program kapsamında yaptığı konuşmada, “Kıymetli kardeşlerim, değerli dava arkadaşlarım, sandıklarda bilhassa bekçileri, sandığı oya sahip çıkan kardeşlerim. Değerli İl Başkanım Sayın Milletvekilim, Belediye Başkanım, Kadın Kolları Gençlik Kolları Başkanım önceki dönem İl Başkanlarımız, Milletvekili adaylarımız, kıymetleri gençler hepiniz hoş geldiniz sefa geldiniz. Şimdi diyoruz ya sizler sandığa sahip çıktınız sandıkta ki oylara sahip çıktınız. Şimdi sizlere sahip çıkma zamanı şimdi birbirimize sahip çıkma zamanı, öncelikle teşkilat olarak AK Parti ailesi olarak birbirimizin hakkını, hukukunu, koruyacağız. Birbirimizi seveceğiz, birbirimizin hududuna riayet edeceğiz. Birbirimizi kardeş bileceğiz, AK Parti ailesi dediğimiz şeyin boş bir laf olmadığını hakikaten birbirimize destek olmak çünkü birbirimize destek olursak elbette kanunlar çerçevesinde elbette hakkaniyet çerçevesinde birbirimizin hukukunu gözetirsek milletinde hukukunu gözetiriz. Biz bir olursak millet de bir olur. Biz iyi olursak Türkiye’miz iyi olur çünkü milletimiz bu seçimde Türkiye’nin bütün işlerini her şeyini bize emanet etti.” diyerek sözlerine başladı.

Sözlerinin devamında mahalli seçimlere hazırlandıklarını belirten Aydoğdu, “Şu anda Ak Parti Türkiye’nin emini, Türkiye AK Partiye emanet edildi. Sayın Cumhurbaşkanımıza emanet edildi. Şehir şehir il başkanlarımıza emanet edildi. Milletvekillerine emanet edildi. Ayrıca bizde birbirimize emanetiz. Benim bu piknikte söyleyeceğim en önemli şey bu olacak. Birbirimizi seveceğiz, birbirimize sahip çıkacağız ve Türkiye’de sahip çıkacağız. Yeni bir seçim geliyor. Bu da en az geçtiğimiz seçim kadar önemli bu yeni gelen seçimde biz tökezlersek Türkiye’yi beş yıl idare etmede sıkıntılar yaşarız. Türkiye’de artık bütün hudutları bütün hukukları çiğnemiş bir muhalefet anlayışı oluştu.  Şuanda birbirleriyle boğuşuyorlar ama bunlar bizim tökezlediğimizi gördükleri anda tekrar Türkiye’yi, ülkeyi, şartları gerebilirler. Bunun için biz hiç çukura düşmeden ara vermeden birlik beraberlik içerisinde mahalli seçimlere hazırlanıyoruz. Ben hepinize Allaha emanet ediyorum. Ne güzel bir birliktelik oldu. Hani derler ya beraber birliktedir. Bereket, birlik kayıtsız şartsız seven birliktedir. Birbirimizi samimiyetle, ihlas ile seven birliktedir. Biz onu koruduğumuz sürece inşallah çok seçim zaferlerine imza atarız.” diyerek birlik beraberlik içinde hazırlıklarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Düzenlenen piknik programının devamında konuşan Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, “gerçekten asrın seçimi dediğimiz, yüzyılın seçimi dediğimiz bir seçim yaşadık. Bütün seçimler önemliydi ama bu seçim gerçekten hepsinden önemliydi.  14 Mayıs sabahı saat beşte İl Başkanlığımızda İl Başkanımızla beraber, sandıklarımızın kontrol sürecinde, sabah 8’de hiçbir eksik olmadan Ak Parti teşkilatlarına yakışan bir şekilde sahip çıktık. Hem bina sorumlularımızla hem sandık başkanlarımızla hem de müşahitlerimizle beraber, üzerimize düşen en varsa sizler büyük bir gayret göstererek bunu başardınız. Bizler de inşallah ikinci seçimde Cumhurbaşkanımızın kazanmasıyla beraber ve Aksaray milletvekilleri olarak, seçilmişleri olarak sizleri mahcup etmeme adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Hem şehrimiz için hem de ülkemiz için çalışacağız. Bir iki gün önce arkadaşlarla bir radyo programı yaptık.  İnanın ben bile heyecan duydum. Şu son 1-2 ay içerisinde valimizle, milletvekilimizle, belediye başkanlarımızla yapmış olduğumuz ziyaretlerde şunu gördük, derdimiz Aksaray, sevdamız Aksaray. İnşallah yaptığımız bu ziyaretlerin meyvesini de en kısa zamanda alacağız. Bizlere seçim sürecinde gerçekten uyumlu bir süreç yaşatan milletvekili adaylarımıza, özellikle Sinan Bey’e ve Sevinç Ablamıza teşekkür ediyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah yerel seçimlerde yeni zaferlere diyorum.” ifadelerine yer vererek seçim sürecinde katkısı olan herkese, emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Aksaray Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, seçimde görev alan kişilerle düzenlenen piknik programında yaptığı konuşmada “malumunuz üzerine 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde iki tane Türkiye için çok önemli seçim atlattık ve bu seçim sürecinde bizler sahada çalışırken, sizler sandıklarda, mahallelerinizde, binalarınızda çalışmalar yaparak bizlerin oylarımıza, tabiri caizse namuslarımıza sahip çıktınız. Ben bu vesile ile teşkilatım adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler bizim seçim dönemindeki sahada en önemli yapı taşlarımızsınız, biz sizleri unutmadık, hiçbir zaman unutmayacağız. Seçimden seçime hatırlanan değil, her zaman teşkilatın bir parçası olan bütün kademelerimizle bir ve beraberiz. Tekrardan hoş geldiniz, emeği geçenler, hakkı ödenmez emekleriniz için hepinize ayrı ayrı tekrardan teşekkür ediyorum.” diyerek her zaman beraberliklerini devam ettireceklerini vurguladı.

Kılıçaslan Parkı’nda düzenlenen piknik programında konuşan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Bugün, daha önceki yapmış olduğumuz çalışmaların sonucunu beraber gözden geçirelim, bir araya gelelim ve bundan sonraki süreçleri tekrar planlayalım diye bir araya geldik. İl başkanımıza teşekkür ediyorum. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı ve bunu gerçekleştirdiği için. Tüm katılan arkadaşlara da geldikleri için teşekkür ediyorum.”  diyerek ilerleyen süreçlerde nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine dair çalışılacağını ifade etti.

Haber: Avni Kuru