Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir; Başkan Evren Dinçer için ne dedi?

AK Parti Genel Başkan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, 31 Mart 2024 mahalli seçimleri öncesinde Aksaray’a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, teşkilat başkanları ve yönetimi ile bir araya geldi.

Bu ziyaret 2024 mahalli seçimler öncesi belirlenecek başkan adayları için büyük önem taşıdı.

Aksaray AK Parti İl Binası’nda düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında konuşma yapan Başkan Kandemir, 31 Mart 2024 tarihinde yapılaşacak olan mahalli seçimlere ve sürece değinerek Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer için şu sözleri kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir; Son Yıllarda Aksaray’da çok başarılı bir belediyecilik görüyoruz başkanımıza teşekkür ediyoruz ifadelerini kullanarak övgü dolu açıklamalarda bulundu.

Daha sonra Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve Ak Parti Milletvekili ile istişarelerde bulunan Başkan Kandemir Nevşehir ve Niğde illerinde istişarelerde bulunmak üzere ayrıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in Aksaray ziyareti teşkilat ve Belediye başkanları tarafından olumlu karşılanarak halkın istediği ve gönüllere giren belediye başkanlarının yaklaşan yerel seçimlerde tekrar aday olabileceği algısını oluşturdu.

Haber: Fatma Altınok