Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Seçim Ofisi Açılışında; Aksaray’ın O Beldesine Doğalgaz ve Hastane Sözü Verdi!

AK Parti heyeti Selime

AK Parti heyeti Selime kasabasında belediye başkan adayı Levent Çevik’in seçim irtibat ofis açılış etekliği gerçekleşti. AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, İl Başkanı Hamza Aktürk ve parti mensuplarının katılım sağladığı seçim irtibat ofis açılışı büyük bir coşkuyla yapıldı.

AK Parti Selime Belediye Başkan Adayı Çevik yaptığı konuşmasında; “Kıymetli halkım 2019 yılı seçimlerinde halkım olarak bana bu makamı layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.  5 yıllık süresince sizlere vermiş olduğum vaatlerimin tamamını yapmasam da yüzde 85’ini yapmış olduğuma eminim.  Malumunuz çok iş yapmak isterdim ama dünyayı sararan Covid 19 hastalığının 2 yıl çalışmamıza büyük engel olmuştur. Tam salgından kurtulduk derken asrın felaketi olan 6 Şubat depremiyle yıkıldık.  Ülkemiz o kadar zor günler yaşadık ki ama başımızda bir lider vardı ki reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde halkımızın dik duruşu ve dirayeti sayesinden bu günlerin üstesinden gelmeyi başardık” dedi.

Çevik konuşmasının devamında; “Kıymetli halkım sizinde bende talebiniz ne olduğunu kısaca hatırlayalım.  En çok önem verdiğim sizin de önem verdiği, Selime kasabası bulunan 3 Pazar alanlarından olan selime pazarı selime yakışır hale getirenin gururunu yaşıyorum.  Burak Tez parkı, Nevrize Kutaylı ve Ayşe Özcan parkının yapımının gururunu yaşıyorum.  1 adet eczanenin yapılmasının gururunu yaşıyorum. Devam etmekte olan 5 adet iş yerinin inşaatı işleminin gururunu yaşıyorum. Çok sayıda Fidan dikimi kasabamız yeni mahalle girişi aydınlatma işlemi belediyemizin kendi imkânlarıyla kilitli parke taşı, kaldırım düzenlemeleri yapımın kaya altı öğren yeri bölgesinde bir adet köprü merkez cami yanına halkımın da desteğiyle modern bir imam evi yapımı,  yeni mahalleye söz verdiğim gibi doktor Fikret Tamir Caddesine asfalt yapımı,  kasabamızda selden zarar gören alt yapıyı aktif hale getirilmesi,  eğirmen önü uzun kaya yolu ve aydınlatma projesi tamamlandı.  2014 yılında hakkımızın kesildiği katerali giriş katlı paranın tekrardan selime belediye başkanımıza katılımı, Çevre Şehircilik Bakanlığından bir adet çöp toplama aracı,   Türkiye Belediyeler birliğinden bir adet,  damperli kamyon alınması,  belediyemizin kendi imkânlarıyla bunu özellikle belirtmek istiyorum. 4 x 4 kepçe alımı yapılması,  her yıl arazi yollarımızın düzenlenmesi, kasabamızın genelinde çevre düzenleme işlemlerinin yapılması 5 yıllık çalışma döneminde yedirmedim, yemedim,  Aksini ispat etmek isteyen varsa hodri meydan” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Çevik’i çalışmalarından dolayı tebrik ederek konuşmasına başlayan Milletvekili Cengiz Aydoğdu yaptığı konuşmasında Aksaray için hedeflene projelere yer verdi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu konuşmasında; “Aksaray’ın turizm yönünde bir atılım yapmasını sağlamak olacak.  İl başkanımızla milletvekilimize teşkilatımızla aldığımız karar bu, turizm deyinde Selime’den başlıyor. Selime bizim bu önümüzdeki beş yılda buradan itibaren Yaprakhisar oradan Nevşehir’e buradan da Ihlara,  Hasandağı’na, bu güzergâhta bizim çalışma alanımız olacak.  Dolayısıyla önümüzdeki günlerde Aksaray’da valimizin, devlet teşkilatımızın, mahalli teşkilatımızın hepsinin gündeminde turizm ve bu bölge olacak. Bu bölgesi inşallah kısa zamanda Nevşehir’den daha önemli hele getireceğiz” dedi.

Konuşmasının devamında Sağlık Bakanlığıyla olan görüşmelere değinen Milletvekili Aydoğdu, “Bütün gayretimiz, çalışmamız bu yönde,  Sağlık Bakanlığımızla,  milletvekili kardeşim, il başkanım, valimizle bir ziyaret yaptık.  Oraya inşallah zigaya özel idaremizin tesisine, Sağlık Bakanlığımız tespit etti. Şuanda incelemeleri yapılıyor. Teknik ekipte bir sakınca görmezse oraya bir hastaneye yapıyoruz. Fizik tedavi merkezi bu bölgenin kaderini değiştirecek ilk adım olacak.  Devamı gelecek inşallah,  takip ediyorsunuzdur bütün ilçelerimize doğalgaz getirdik.  Bazı beldelerimize getirdik.  Bu süreçte eksik kalan beldelerimize ve büyük köylerimize de doğalgazı kazandıracağız. Çünkü cumhurbaşkanımızın da, hükümetinde programı esasen bu,  dolasıyla önümüzde ummalı bir çalışma dönemi olacak. Aksaray’ımız elbette yine bütçenin imkanları çerçevesinde,  elbette devletimizin planlamaları içerisinde fakat sizlerin desteği, belediye başkanlarımızın gayreti ve bizlerinde Ankara’daki uğraşı sonucu hep birlikte el birliğiyle olacak bu iş.” şeklimde konuştu.

Haber: Fatma Altınok