Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Ortaköy’de istek ve talepleri dinledi!

Aksaray AK Parti heyeti

Aksaray AK Parti heyeti ilçe ziyaretleri kapsamında Ortaköy İlçesini ziyaret ederek biz dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

       
Ortaköy ilçesini ziyaret eden Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Ulusoy, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ile bir araya gelerek İlçe Başkanı Zeki Baba ve ilçe teşkilatı üyeleri ile görüştü.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti teşkilatı kollarını tekrar Belediye Başkanlığı seçimleri için sıvadı. Yerel seçimler önce ilçe ziyaretlerinde bulunan AK Parti teşkilat ilçelerde yürütülen çalışmaları yakından takip ederek, seçim öncesi hazırlık için değerlendirmeler yaptı.

İl Başkanı Aktürk, Ortaköy Belediye Başkanı Özdemir’den İlçe hakkında bilgiler alarak yapılması gerekenler hususunda istişarelerde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Ulusoy, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, İlçe Başkanı Zeki Baba ve ilçe teşkilatı üyeleri daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini tek tek dinledi. Ortaköy halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan AK Parti heyeti, vatandaşların sorunları dinleyerek çözüm bulma yolunda istişarelerde bulundu.
Haber: Fatma Altınok