Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Ortaköy ilçe başkanı çalışmalara hızlı başladı; İlçe başkanının yanında bakın hangi ilin milletvekili vardı?

AK Parti Ortaköy İlçe Başkanlığı’na Oğuz Şahin atandı, çalışmalara hızlı başladı

AK Parti Ortaköy İlçe

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Ortaköy İlçe Başkanlığı görevine atanan Oğuz Şahin, göreve hızlı bir başlangıç yaparak çalışmalarına hız verdi. Şahin, görevinin ilk gününde AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile birlikte Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe ve Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu’yu ziyaret etti. Ziyaret sırasında ilçedeki sorunlar ve çözümler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Oğuz Şahin, Ortaköy’e yapılabilecek projeler ve ilçenin gelişimi hakkında detaylı bilgi aldı. AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın da katılımıyla gerçekleştirilen bu ziyaret, Şahin’in göreve gelir gelmez aktif ve iş birliği odaklı bir politika izleyeceğinin sinyallerini verdi.
Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Göreve başladığımız ilk gününde Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Yayman ile birlikte Ortaköy Kaymakamımız Ahmet Karatepe ve Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu’yu ziyaret ederek ilçemizin sorunları ve çözümleri hakkında istişarelerde bulunduk. İlçemizin sorunlarına yapıcı ve kalıcı çözümler üretip bizlere ışık veren Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a teşekkür ederiz.”
Oğuz Şahin’in hızlı başlangıcı ve Hatay Milletvekili Yayman ile iş birliği yapması, ilçede dikkat çekti.

*Avni KURU

Karşılaşma Niğde’de Ömer Halis Demir
Sıradaki Haber Aksarayspor’un, Niğde Belediyespor’la oynayacağı kupa müsabakasının tarihi belli oldu