Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Ortaköy Gençlik Kolları’na yeni başkan atandı

Ortaköy ilçesinde AK Parti

Ortaköy ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları’na yeni bir dönem başlıyor. Sanayi sitesinin köklü esnaflarından Yusuf Batmaz’ın oğlu Serhat Batmaz, ilçenin gençlik kolları başkanlığına atanarak göreve başladı.

Aksaray Gençlik Kolları İl Başkanı Şükrü Öztürk, Ortaköy İlçe Başkanı Yunus Emre Yeşilöz, AK Parti Ortaköy Belediye Başkan Adayı İzzet Demiryürek ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Zeki Baba’nın katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde, Serhat Batmaz’a yetki belgesi takdim edildi.

Programda konuşan Aksaray Gençlik Kolları İl Başkanı Şükrü Öztürk, “Serhat Batmaz, gençlik kollarımıza enerjisiyle, vizyonuyla önemli katkılar sunacak bir isim. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yeni lider Serhat Batmaz ise görevi devralırken duyduğu onuru ifade ederek, “Gençlik kollarımızı daha da güçlendirmek, gençlerimizin sesini daha yüksek duyurmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Serhat Batmaz’ın liderliğindeki Ortaköy AK Parti Gençlik Kolları, ilçedeki gençlerin sosyal ve siyasi etkinliklerde daha aktif rol almasını hedefliyor. Haber: Avni KURU