Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Ortaköy Belediye Başkan Adayı Pazar Ziyareti Gerçekleştirdi!

Ak Parti Ortaköy Belediye

Ak Parti Ortaköy Belediye Başkan Adayı İzzet Demiryürek, İlçe Başkanı Yunus Emre Yeşilöz ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Ortaköy sebze pazarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Demiryürek, çocukluğunu ve gençliğini geçirdiği pazarı nostalgia ile hatırlayarak duygusal bir açıklamada bulundu.

Demiryürek, “Bu pazar benim çocukluğum, bu pazar benim gençliğim. Esnaflarının tamamı dostumuz, ağabeyimiz, kardeşimiz. Bizleri kendi evlatları gibi görüp bağırlarına basan amcalarımıza, teyzelerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Dün onların yanındaydık, bugün de yarın da yanlarında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Demiryürek’in pazar ziyareti, seçim kampanyası kapsamında yerel halkla doğrudan temas kurarak onların beklenti ve taleplerini dinlemeyi ve desteklerini kazanmayı amaçlıyor. Pazarda esnafla ve vatandaşlarla yapılan samimi sohbetler, Demiryürek’in şehir halkıyla olan bağını güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Haber: Avni Kuru