Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Milletvekillerinden İl Emniyet Müdürü Demir’e Ziyaret!

AK Parti Aksaray Milletvekilleri

AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Bekir Demir’i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Bekir Demir’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşen ziyaret sırasında milletvekilleri, Müdür Demir’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Aksaray’ın güvenliği ve asayişi hakkında da görüş alışverişinde bulunulurken, Milletvekilleri Aydoğdu ve Altınsoy, Aksaray’ın huzur ve güvenliğine katkı sağlayan emniyet teşkilatına her zaman destek olduklarını vurguladı. İl Emniyet Müdürü Bekir Demir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aksaray halkının güvenliği için azimle çalışacaklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda Milletvekilleri Aydoğdu ve Altınsoy, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanmasından dolayı Müdür Demir’e başarı temennisinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Fatma Altınok 

Büyük Taarruz Zaferi’nin 102’inci yıldönümü
Sıradaki Haber Motosiklet tutkunlarından Türk Bayraklı 30 Ağustos korteji