Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu: Engelli bireylerin onuru ve toplumsal entegrasyonu önemli!

Aksaray AK Parti Milletvekili

Aksaray AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Aydoğdu, engelli bireylerin topluma entegrasyonunun önemine vurgu yaparak, onların her alandaki başarılarını ve azimlerini takdir ettiğini belirtti.

Aydoğdu’nun ifadelerine göre, “Engelli vatandaşlarımızın, hiçbir ayrım gözetilmeksizin sunulan imkanlardan yararlanabilmeleri ve gurur verici başarılar elde etmeleri bizim için mutluluk kaynağıdır.” dedi.

Engelli bireylerin spor, sanat, edebiyat, siyaset, eğitim ve iş dünyası gibi her alanda gösterdikleri mücadele ve kararlılık, topluma ilham veren değerli örnekler oluşturuyor.

Milletvekili Aydoğdu, toplumun her bireyinin, engelli vatandaşların topluma bütünleşmesini sağlamanın öncelikli sorumluluğu olduğunu vurgulayarak, “Kültürümüz ve geleneğimiz, engelli bireylerin her alanda yer almasına ve hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik bir hassasiyet içerisindedir.” şeklinde konuştu.

Aydoğdu’nun mesajı, engelli bireylerin yaşadığı güçlükler karşısında toplumsal duyarlılığın artmasını dilediği bir çağrıyla son buldu.

Engelli bireylerin yaşadığı zorluklara karşı duyarlı olma ve onların topluma entegrasyonunu destekleme çağrısı, herkesin daha adil ve kapsayıcı bir toplum için çaba harcamasını teşvik etmeye devam ediyor. Haber; Fatma Altınok