Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Milletvekili Altınsoy; Aksaray proje ve yatırımlarla büyüyecek

Ak Parti Aksaray Milletvekili

Ak Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Aksaray FM radyosunda gerçekleşen bir programda, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Programda, Aksaray’ın gündeminde olan projeler ve yatırımlar ele alındı. Milletvekili Altınsoy, Aksaray’a kazandırılacak hastaneler ve diğer yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Aksaray’ın sağlık hizmetleri konusunda önemli bir açılım yapmayı hedeflediklerini belirten Milletvekili Altınsoy, ilçelere yapılacak 50 yataklı hastaneler için bakanlık ziyaretleri gerçekleştirdiklerini açıkladı. Bu hastaneler sayesinde, sağlık hizmetlerine önemli bir katkı sağlanacağını ifade etti. Ayrıca, Aksaray’a bir devlet hastanesi kazandırma çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

Milletvekili Altınsoy, bölgedeki hastaneleri kamu hastanesine çevirerek branş sayısının artırılacağını ve ilçelerdeki hastanelerin kamu hastanesi statüsüne kavuşacağını belirtti. Bu çalışmaların belirli bir takvime bağlı olarak gerçekleşeceğini ve merkezdeki hastanenin kalitesine ulaşacaklarını vurguladı.

Aksaray’ın ulaşım altyapısının güçlendirilmesi için yapılan çalışmalara da değinen Milletvekili Altınsoy, Sarıyahşi ve Ağaçören ilçelerinin bağlantı yollarının yeniden ele alındığını ve geniş yolların yapılması için taleplerini ilettiklerini açıkladı.

Ortaköy yolu ve Kireçlik yolu konusunda da açıklamalarda bulunan Milletvekili Altınsoy, Ortaköy yolunda yapılan çalışmaların devam ettiğini ve Kireçlik yolunun duble yol olarak planlandığını ifade etti. Bu yolların trafiğin yoğun olduğu bölgelerde bulunması nedeniyle duble yol olmalarının önemine değindi.

Milletvekili Altınsoy, yatırımların belli bir plan dahilinde ilerlediğini ve vatandaşlara verilen sözlerin yerine getirileceğini sözlerine ekledi.

Aksaray’ın geleceği ve yatırımlarının ele alındığı bu programda, Milletvekili Altınsoy’un açıklamaları, şehrin gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması için yapılan çalışmaları yansıttı.Haber; Fatma Altınok