Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti kulislerinde çalkantı; İç Anadolu teşkilatı stratejik zirvede!

Ak Parti yaklaşan 31

Ak Parti yaklaşan 31 Mart 2024 seçimleri öncesi İç Anadolu Teşkilatı stratejik toplantıda buluştu.

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, partisinin Genel Merkezi’nde düzenlenen İç Anadolu Teşkilat toplantısına dair bilgileri paylaştı.

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in liderliğinde, İç Anadolu Bölge Koordinatörü Mustafa Köse, Aksaray Koordinatörü Mehmet Uğur Gökgöz ve Teşkilat Koordinatörü Milletvekili Hüseyin Altınsoy’un katılımıyla gerçekleşen toplantıda, stratejik konular masaya yatırıldı.

Aktürk, önemli kararların alındığı bu toplantının partinin bölgesel stratejilerini belirlemede kritik bir rol oynadığını vurguladı.

Toplantıda ele alınan konular arasında bölge genelindeki siyasi gelişmeler, yerel yönetimlerle iş birliği, halkın beklentilerine daha etkin cevaplar verme stratejileri ve teşkilatın güçlendirilmesi gibi başlıklar yer aldı. Hamza Aktürk, katılımcıların bir araya gelerek güçlü bir sinerji oluşturduğunu ve partinin hedefleri doğrultusunda daha etkin bir şekilde çalışma kararı aldıklarını ifade etti.

Başkan Aktürk, toplantının Ak Parti’nin İç Anadolu Bölgesi’nde daha da güçlenerek hizmetlerine devam etme kararlılığının vurgulandığını belirterek Parti içi koordinasyonun sağlanması ve vatandaşların taleplerine daha etkin bir şekilde yanıt verilmesi amacıyla gerçekleştirilen bu toplantının, bölgedeki politikaların şekillenmesinde önemli bir adım olduğu belirtti. Haber; Avni Kuru