Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Kadın Kolları teşkilatı yerel seçimlere hazırlıkları devam ediyor

Ak Parti Aksaray Kadın

Ak Parti Aksaray Kadın Kolları teşkilatı, hastalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti Aksaray İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıda seçim çalışmaları masaya yatırıldı.

Ak Parti Aksaray Kadın Kolları başkanı Ferhan Polat başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 31 Mart tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerinde öne çıkan maddeler ele alındı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat toplantıda seçimlere vurgu yaparak, kadın kolları teşkilatının süreç içerisindeki rolüne değindi. Seçimlerde etkin rol oynayan kadın kolları teşkilatı, mahalli idareler seçimlerinde gündem maddelerine görüştü. Seçim çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Polat, “Kapı kapı, mahalle mahalle, ev ev dolaşarak AK Partimizi ve Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Polat, Kadın Kolları ekiplerinin seçim için hazır olduğunu ifade ederek her mahallede aktif çalışmaların devam edeceğini belirtti. Kadın Kolları Başkanı Polat, yedi yirmi dört sahada olacaklarını ve Aksaray genelinde görev alarak AK Parti’yi ve belediyeciliği anlatmaya devam edeceklerini aktardı.

AK Parti Aksaray Kadın Kolları, ilçelerden başlayarak beldelerde ve merkezde etkin bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürmeyi planlıyor. Seçim sürecinde Kadın Kolları Teşkilatı, yerel halkla daha yakın bir diyalog kurarak AK Parti’nin vizyonunu ve belediyecilik anlayışını aktarmaya odaklanacak.

Haber: Fatma Altınok