Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kadın Kolları Sahada: Bahçeli ve Kurtuluş Mahallesinde Halkla Buluşuyor!

Ak Parti Kadın Kolları

Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatı hane ziyaretine devam ediyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde halkın nabzını tutan Kadın Kolları teşkilatı,  Aksaraylı vatandaşlarla bir araya geliyor.

Seçim atmosferinin hissedildiği bugünlerde partililerde hareketlilik devam ediyor. Siyasi arenada yaşanan hareketlilikle birlikte AK Parti Kadın Kolları teşkilatı hane ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Bahçeli ve Kurtuluş Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Kadın Kolları heyeti onların sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm bulma noktasında istişarelerde bulunuyor.

Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ferhan Polat önderliğinde ev ziyaretlerinde bulunan Kadın Kolları teşkilatı, bahçeli ve kurtuluş mahallesi sakinleriyle birlikte yakında iletişime girdi.

“Durmadan, yorulmadan koşmaya, mahalle mahalle gerçek Belediyeciliği anlatmaya devam devam edeceğiz” diyen kadın kolları teşkilatı, seçim gününe kadar hane ziyaretlerinde bulunma devam edeceği ön görülüyor.

Haber: Fatma Altınok