Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İl yürütme toplantısı gerçekleşti

Aksaray AK Parti İl

Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk başkanlığında il yürütme toplantısı gerçekleştirildi. İl Başkanlığı binasında yapılan toplantıya birim başkanları katılım gösterdi.

14-28 Mayıs 2023 seçimlerinde Aksaray’da yoğun çalışmalar yürüten Ak Parti teşkilat üyeleri, Aksaray’da seçimlerde %75 oranında oy çoğunluğu almaya başarmıştı. Aksaray’da iki tane Milletvekili çıkaran Ak Parti teşkilatı, seçim döneminde Aksaray halkıyla sık sık bir araya gelerek istek ve taleplerini dinlemişti.

Seçimden sonra Aksaray halkının istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalar yürüten Ak parti teşkilatı, Aksaray’ın gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerek Milletvekilleri olarak gerekse birim başkanları olarak çalışmalarını sürdürüyor. Toplantısı esnasında yürütülen faaliyetler ve planlanan çalışmalar üzerine istişare edildi.

Yaklaşan yerel seçimlere yönelik hazırlıklar gerçekleştiren Ak Parti teşkilatı mensuplar, hayata geçmesi beklenen projeler hakkında görüşme yaparak, yapılan çalışmaları değerlendirdi. İlçelerde vatandaşların talepleri doğrultusunda ilçelerde gerekli çalışmalar yürüten Ak Parti teşkilatı, ilçelerinde gelişmesine olanak sağlanması adına çalışmaları değerlendirme yaptı.

İl Başkanı Aktürk gerçekleşen toplantının ardından yaptığı açıklamada; “İl yürütme kurulu toplantımız, birim başkanlarımızın katılımı ile icra edildi. Yürütülen faaliyetler ve planlanan çalışmalarla ilgili istişarelerin yapıldığı toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileriz” dedi.

Haber: Fatma Altınok