Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İl Genel Meclisi adayları, köylerde halkla buluştu ve hizmet sözü verdi

AK Parti İl genel

AK Parti İl genel meclisi üyesi adayları köylerde vatandaşlarla buluştu

AK Parti’nin il genel meclisi üyesi adayları Latif Ağır, Abdi Okur, Veysel Yıldız ve Ali Rıza Kaya, 31 Mart seçimleri öncesi seçmenlerle buluşmaya devam ediyor. Bugün gerçekleşen etkinlikte adaylar, Kutlu, Yapılcan, Darıhüyük, Armutlu, Ataköy ve İncesu köylerinde halkla bir araya gelerek projelerini paylaştı.
Adaylar, yaptıkları açıklamada, dün olduğu gibi bugün de ilk günkü aşkla ve heyecanla Aksaray’ın her köşesinde olduklarını vurguladı. Latif Ağır, Abdi Okur, Veysel Yıldız, Ali Rıza Kaya ve İlker Ataseven, Yapılcan, Ataköy, Darıhüyük, Kutlu, Armutlu ve İncesu köylerinde kıymetli vatandaşlarla bir araya gelerek hizmet sözü verdiler.

*Adaylar, gece gündüz demeden Aksaray’a hizmet etme kararlılıklarını ifade ederek, projelerini vatandaşlarla paylaştılar. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada, adaylar, köylülerin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlarını dile getirerek destek istediler.

*Vatandaşlar ise adaylara sıcak ilgi gösterdi. Adayların samimiyeti ve projeleri, köy sakinleri tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. AK Parti İl Genel Meclisi üyesi adayları, 31 Mart seçimleri için hazır ve kararlı olduklarını belirterek çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade ettiler.

haber: Ağustos Gerçe

Parlamentolar Arası Birlik tarafından yayımlanan
Sıradaki Haber Ülkelerdeki kadın milletvekili oranı nedir?