Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Demiryolu konusunda destek istedi

AK Parti Grup Başkan

AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, 2023 şehir buluşmaları kapsamında Aksaray’a geldi. Zengin, ilk olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray’a yapılacak olan demiryolu konusunda destek istedi.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk konuşmasında, “Grup Başkanvekilimiz Özlem Zengin, şehrimizde ağırlıyoruz. Kendisine teşrifleri için teşekkür ediyoruz. 8 Mart 2023 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensibiyle Aksaray İl Başkanı olarak atandım. Atanmamın akabinde iki tane seçim atlattık. Allah’ın izniyle Aksaray olarak bu seçimlerden yüzümüzün akıyla çıktık. Yüzyılın seçiminde Aksaray olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda yüzde 71.53, ikinci turda 75.38 oy oranıyla Aksaray’ımız Türkiye genelinde altıncı sırada, nüfus oranına bakarak Türkiye’de ikinci sırada tamamladık.

Aksaray olarak her seçimde AK Parti’mize ve Dünya Liderimiz Recep Tayip Erdoğan’a en yoğun desteği veren iliz. Grup Başkanvekilim ve değerli dava arkadaşlarım, seçim çalışmalarını her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatımızın gayreti ile milletimizin desteği ile yerel seçimlerde de başarıya ulaşacağımızdan eminiz ve hazırız. Demokratik yapı olarak ilimiz muhafazakâr ve milli değerlerine sahip bir ildir. Bunun kanıtı olarak aziz hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve yol arkadaşlarına her seçimde sahip çıkmış, hükümetimiz tarafından Aksaray’ımıza yapılan hizmetlerin karşılığını sandıkta destekleriyle göstermiştir. Grup Başkanvekilim, Aksaray olarak 15 yıldır talep ettiğimiz Aksaray’ı Akdeniz limanlarına bağlayan demiryolu yapımında belirli bir mesafeye geldik. İhale sürecinde olan demiryolu sürecimizin sizlerin de yoğun desteği ile hızlandırılarak Aksaray’a katma değer katacak olan bu yatırımımızı tekrardan dile getirmek isterim. Tekrardan şehrimize hoş geldiniz diyorum. “ dedi.  Aktürk, daha sonra AK Parti hükümetleri tarafından Aksaray’a son 22 yılda yapılan yatırımlarla ilgili sunum yaptı.

İl binasındaki basın toplantısına Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl genel meclisi Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk ile belediye başkanları, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile partililer katıldılar.

Haber: Fatma Altınok