Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aksaray ziyareti öncesi halka seslendi!

Aksaray’da heyecan dorukta! AK

Aksaray’da heyecan dorukta! AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün saat 13.30 Aksaray’da 15 Temmuz Milli irade meydanında yapacağı miting öncesinde kalabalığa hitap etti.

Başkan Aktürk yaklaşan miting öncesinde coşkulu bir konuşma gerçekleştirdi.
Aktürk, Aksaraylıları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamaya ve desteklerini göstermeye davet etti.

Aktürk, yaptığı konuşmada, Aksaray’ın tarihine, kültürüne ve önemine vurgu yaparak, halkın birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretinin önemine de değinen Aktürk, bu fırsatın Aksaray için büyük bir onur olduğunu belirtti.
Konuşmasında, Ak Parti’nin Aksaray’daki çalışmalarına da vurgu yapan İl Başkanı Aktürk, parti teşkilatının ve halkın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı coşkuyla karşılayacağına olan inancını dile getirdi. Aksaraylıları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamak ve desteklerini göstermek için kenetlenmeye çağıran Aktürk, birlik ve beraberlik mesajlarıyla konuşmasını sonlandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aksaray ziyareti öncesi gerçekleştirilen bu coşkulu konuşma, halk arasında büyük bir heyecan ve motivasyon yarattı. Aksaraylılar, Cumhurbaşkanı’nı ağırlamak ve desteklerini göstermek için sabırsızlanıyor.
Miting alanı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor.

Haber: Avni Kuru

Aksaray’da Kur’an-ı Kerim öğrenen çocuklar
Sıradaki Haber Kadın Aktivite Merkezinde Kur’an Eğitimi Şenlikle Taçlandı!