Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Heyeti;Kurtuluş Mahallesi’nde Coşkulu Karşılamayla Vatandaşlarla Buluştu!

Ak Parti Aksaray heyeti

Ak Parti Aksaray heyeti Aksaraylı vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy Kurtuluş mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

31 Mart mahalli idareler seçimlerine yönelik saha çalışmaları içerisinde olan Ak Parti heyeti, vatandaşın hem sorun ve taleplerini dinliyor hem de nabzını takip ediyor. Aksaray halkı tarafından yoğun ilgi gören ak parti heyeti, sık sık vatandaşlarla bir araya gelemeye gayret gösteriyor.

Seçim öncesi ve seçim sonrası sık sık vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti heyeti, kurtuluş mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Kurtuluş mahallesi sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan ak parti heyetinin, vatandaşlarla sık sık bir araya gelmesi dikkat çekiyor. Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanı sürüyor. Ak Partiden kimin aday olacağı merakla beklenirken Ak Parti heyetinin saha çalışmaları oldukça dikkat çekiyor.

Kurtuluş mahallesi sakinleriyle bir araya gelen, Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılandığı anlar kameralara yansıdı. Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Ak Parti heyeti, vatandaşlarla olan samimi ve sıcak anları dikkat çekti.

Haber: Fatma Altınok