Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti heyeti, Mizan Enerji Geri Dönüşüm Fabrikası’nda çıkan yangının ardından destek ziyaretinde bulundu 

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana gelen yangın sonrası AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy ve İl Başkanı Hamza Aktürk, yangın mağdurlarına moral ve destek ziyaretinde bulundu.


Cuma sabahı Mizan Enerji Geri Dönüşüm Fabrikası’na yangın meydana gelmiş yangında fabrika kullanılamaz hale gelirken, fabrika içinde bulunan tüm malzeme de tamamen yanmıştı.
Yangının ardından gerçekleştirilen ziyarette, Altınsoy ve Aktürk, işletme sahipleriyle bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangının sebebini öğrenmek için fabrika sahiplerinden bilgi alan AK Parti yetkilileri, işletme sahiplerine moral verirken, üzüntülerini de dile getirdi.

Ziyaret sırasında fabrika sahipleriyle yakından ilgilenen Altınsoy ve Aktürk, bölgedeki işletmelere destek olacaklarını ifade etti. “Talihsiz olaylara duyduğumuz üzüntüyü paylaşıyoruz. Rabbim, bu tür kazaların tekrar yaşanmamasını nasip etsin.” diyen yetkililer, yangın sonrası bölgedeki işletmelere moral ve destek olacaklarını belirtti. Aksaray’daki işletmelerin yaşadığı zorlu süreçte yanlarında olduklarını ifade eden Altınsoy ve Aktürk, bölgedeki işletmelerin yeniden ayağa kalkması için ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Fatma Altınok