Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Heyeti Güzelyurt’ta Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkan Adayı Ünal Demircioğlu, İlçe Başkanı Ruhi Turgut ve teşkilat mensupları, 2 Haziran’da yapılacak Güzelyurt Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti heyeti, 2 Haziran’da yapılacak olan Güzelyurt Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi yoğun bir program çerçevesinde vatandaşlarla buluştu. AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkan Adayı Ünal Demircioğlu, İlçe Başkanı Ruhi Turgut ve teşkilat mensupları, seçim çalışmaları kapsamında Güzelyurt’ta bir araya geldi.

Heyet, Güzelyurt’ta düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti. AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, konuşmasında yerel yönetimlerin önemine değinerek, “Güzelyurt’un gelişimi ve refahı için el birliğiyle çalışacağız. Belediyemizin hizmetlerini daha da ileriye taşıyacak projelerle geliyoruz” dedi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Güzelyurt halkının her zaman destekçisi olduklarını belirterek, “AK Parti olarak sizlerin huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz. 2 Haziran seçimlerinde de desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Milletvekili Hüseyin Altınsoy ise yaptığı konuşmada, Güzelyurt’un potansiyeline vurgu yaparak, “Belediyemizin imkanlarını en verimli şekilde kullanarak, Güzelyurt’u hak ettiği noktaya taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Adayı Ünal Demircioğlu, seçim vaatlerini anlattığı konuşmasında, “Güzelyurt’u daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için projelerimizi hazırladık. Sizlerin desteğiyle bu projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

İlçe Başkanı Ruhi Turgut da Güzelyurt halkının gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Güzelyurt’un geleceği için hep birlikte çalışacağız. Sizlerin güveni ve desteğiyle bu seçimden zaferle çıkacağız” şeklinde konuştu.

Toplantının ardından AK Parti heyeti, vatandaşlarla birebir sohbet ederek onların sorun ve taleplerini dinledi. 2 Haziran seçimleri öncesinde moral depolayan heyet, Güzelyurt halkının yoğun ilgisinden memnun ayrıldı.

Fatma Altınok