Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti heyeti, Güzelyurt Geleneksel Hıdırellez Kutlamalarında 

AK Parti Aksaray Milletvekili,

AK Parti Aksaray Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi, AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Altınsoy, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür ve Güzelyurt İlçe Başkanı Ruhi Turgut ile birlikte Güzelyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Ünal Demircioğlu’nu ziyaret etti. Heyet, ziyaret kapsamında, geleneksel Hıdırellez kutlamaları münasebetiyle yapılan yumurta kırma aktivitesine katılım sağlandı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yapılan itirazların kabul edilmesinin ardından seçimlerin 2 Haziran’da tekrarlanmasına karar verilmişti. Güzelyurt Belediye Başkan Adayları seçim için yeniden çalışmalara başlarken, parti temsilcileri de ilçeye giderek adaylarına destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür Güzelyurt’a giderek AK Parti Güzelyurt İlçe Başkanı Ruhi Turgut ile birlikte Güzelyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Ünal Demircioğlu’nu ziyaret etti. Altınsoy, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Hıdırellez’in Türk kültüründe önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin kültürel mirasımızın yaşatılması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Ayrıca, Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu’na çalışmalarında başarılar dileyen Altınsoy, birlik ve beraberlik mesajları verdi. AK Parti Heyeti, geleneksel Hıdırellez kutlamaları münasebetiyle yumurta kırma aktivitesine de katılım sağladı.
Ünal Demircioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Avni Kuru