Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti heyeti Bağlıkaya ve Topakkaya ‘da yoğun ilgi gördü

Ak Parti Aksaray Teşkilatı,

Ak Parti Aksaray Teşkilatı, Bağlıkaya ve Topakkaya kasabalarını ziyaret ederek Bağlıkaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cansu ve Topakkaya Belediye Başkan Adayı Adem Baylan’ın seçim ofisinde kasaba halkı ile bir araya geldi.

Ak Parti Aksaray Teşkilatının ilk durağı Bağlıkaya kasabası oldu. Bağlıkaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cansu’nun seçim ofisini ziyaret eden heyet, Bağlıkaya halkı le bir araya geldi. Yaklaşan yerel seçimlerin ele alındığı ziyarette, Bağlıkaya halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan mahalli idare seçimlerine hazırlanan Ak Parti heyet,  belediye başkan adaylarının seçim ofislerini ziyaret ederek yerel seçimlerde gelinen nokta ve yürütülmesi gereken stratejileri değerlendiriyor.

Bağlıkaya halkı tarafından yoğun ilgi gören Ak Parti heyeti, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cansu ile birlikte Bağlıkaya halkını dinledi.

Daha sonra Topakkaya kasabasını ziyaret eden AK Parti heyeti, Topakkaya Belediye Başkan Adayı Adem Baylan’ın seçim ofisini ziyaret etti. Topakkaya halkının yoğun ilgisi ile karşılanan Ak Parti heyeti, yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi.

“Durmak yok yola devam “ mottosuyla Aksaray’ın ilçe ve kasabalarına ziyaret gerçekleştiren Ak Parti heyeti, belediye başkan adayları ile bir araya gelerek, seçim sürecini değerlendirirken kasaba halkının sorun ve beklentilerine cevap vermek adına görüşmeler yapıyor. Bağlıkaya ve Topakkaya halkı tarafın yoğun ilgi gören Ak Parti heyeti,  ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Bağlıkaya ve Topakkaya kasaba ziyaret esnasında; AK Parti Aksaray İl Başkan Hamza Aktürk, Ak Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Bakanı Şükrü Öztürk ve teşkilatı üyeleri katıldı.

Haber: Fatma Altınok