Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti heyeti 15 Temmuz Milli İrade meydanında açılan stantta vatandaşlarla buluştu

AK Parti Aksaray Milletvekili

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray mevcut belediye başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Dr. Evren Dinçer, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında açılan stantta vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart mahalli idareler seçimlerine az bir zaman kala AK Parti heyeti vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. 15 Temmuz Millî İdare Meydanında açılan stantta vatandaşların sorun ve taleplerini dileye AK Parti heyeti, çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu.

Aksaray mevcut belediye başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Dinçer’in Aksaray için hedeflediği çalışma ve projelerin yer verildiği stantta görevliler Aksaray halkına bilgiler veriyor.

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray mevcut belediye başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Dr. Evren Dinçer stanttı ziyaret ederek vatandaşların sorun ve beklentilerini tek tek dinledi.

İl Başkanı Aktürk, konuya yönelik yaptığı açıklamasında,  Aksaray’ımızın her yollarında her alanında ayak izlerimiz var. 15 Temmuz Milli İrade meydanında yapmış stant çalışmamıza ilgi ve alaka gösteren kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür eder Türkiye yüzyılı için durmadan çalışmaya hazırız kararlıyız” şeklinde ifadesine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok